Gość Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=42096&postdays=0&postorder=asc&start=0 Mozna by tam skoczyc jakas ekipa :wink: Tylko ze to daleko ale to taki 2 dniowy wypad bo z hotelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dobrze tego linka wkleiłes ?? bo wyswietla mi sie takie cos .... --// Informacja Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje --// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 jakieś pół godizny temu jeszcze działał :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=42152 chyba o to chodzi :?: :!: Wczesniej link był usunięty bmw_beer Brzmi interesującą... Do kwietnia może odłoże jakąś kaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wyglada na to ze kolejna wojenka na BKP , z tego co piszą to raczej jest to spot organizowany przez Zielonego a nie przez BKP , poczekamy na jakies blizsze info :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No tak, juz usuneli no... Dziekuje za ponowne wklejenie, co do samego spotu\zlotu jest to akcja przeciw zarzadowy bo tak jak ktos pisal jest wojenka na bkp. Spot to taki protest ale glownie chodzi tu o to aby sie wszyscy spotkali wkoncu bo jak wiecie lub nie to bkp nie pozwalalo zakladac tematow o zlotach nie klubowych, teraz zdenerwowani klubowicze protestuja bo wyzucili klubowicza kiedy sie zaczol dopytywac o wydatki klubu i okzanie faktur i paragonow ze zlotow. Mialy byc wolne wybory na wysokie stolki to oczywiscie nie doszlo do skutku bo sie komun istyczny zarzad nie zgodzil ;] no i do tego wszystkiego dochodza oplaty za czlonkostwo-ograniczony klubowicz-50 lub 80zl a pelnomocny klubowicz...500zl uklon_bmw Ale mniejsza z ich aferami, cale lotnisko hotel ze sniadaniem 2 osoby 100zl i pelno zabawy i napewno mnustwo autek ze znaczkiem BMW <bmw> moze byc ciekawie jak wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 ..........bo sie komunistyczny zarzad nie zgodzil ;] troche za mocne słowa, skąd my to znamy, ukłon w stronę ............ zawsze sprawiedliwych, pomocnych i uczciwych kolegtów z LE , ja tam BKP nie kumam, ciągle jakieś akcje......... ale może byc ciekawie tyle ze zimno no i kawałek drogi też jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Sprawy na BKP sa duzo bardziej złożone niz to sie moze wydawac na 1-szy rzut oka nie chodzi o samo umieszczanie informacji o spotach ... wszystko zaczeło sie jakis rok temu od niefortunnej wypowiedzi jednej osoby z samej góry przez co nastąpił mega rozłam ktory jak widze trwa do dzisiaj a co gorsza sie pogłebia .... ... co do samego pomysłu to mysle ze jest jeszcze sporo czasu do kwietnia/maja i jak beda jakies konkrety co do osob organizujacych jak i przebiegu samej imprezy to chetni napewno sie znajdą <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Chyba tylko mnie oba te linki nie działają ... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Chyba tylko mnie oba te linki nie działają ... :roll: Lepszy myk , zablokowali forum :lol: http://www.bmw-klub.pl/forum/ i takie cuś sie wyswietla : Zdrowych, Rodzinnych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia 2006 oraz Pomyślności, Szczęścia i Radości W Nowym Roku 2007 życzy BMW Klub Polska Działalność Forum i Giełdy zostanie wznowiona po Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 No to widze ze przecholowali, odkad zielony oglosil cale te zamieszanie z rachunkami i wyzuceniem go bez skontaktowania sie z cala rada zaczely sie pojawiac rozne zabronione przez regulamin tematy zalozone przez samych klubowiczow typu: co sadzicie o paleniu gomu, co wam sie w BKP nie podoba i takie tam i z tego co widze cale forum zostalo zamkniete, pierwszy raz od dawna... i to mnie troche dziwi.. ''Działalność Forum i Giełdy zostanie wznowiona po Nowym Roku'' troche za mocne słowa, skąd my to znamy, ukłon w stronę ............ zawsze sprawiedliwych, pomocnych i uczciwych kolegtów z LE , moze mam za malo lat albo co ale nie rozumiem... Fakt ,ze znamy opinie na ten temat tylko z jednej strony ale z tego co pisza klubowicze BKP druga strona najwyrazniej sie i tak nie odezwie. Tak czy inaczej nie nasza sprawa :wink: poprostu fajnie by bylo jak by taka wieksza impreza sie udala i mozna by pojechac tam nasza ekipa poznac nowych ludzi bla bla <bmw_2> bmw_beer .. WESOŁYCH ŚWIĄT :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja do Borska się wybiram raczej na 100%. Było by dobrze gdyby większa ekipa z Wrocka się wybrała to w sumie 350 km. Wracając do BKP to całe zamieszanie wywołał Bastek i jego adoratorscy ziomale. Z samego założenia Zarządu BKP było to aby przyzwyczaić forumowiczów do forum BKP. Już po wakacjach 2006r. plan był taki aby roczne wejście na forum koszowało 20 - 40 zł dla forumowiczów i bezpłane dla członków klubu (150 zł za członkostwo rocznie). Jednak plan nie wypalił i na ostatnim zjeździe nie zaakceptowali tego działacze i oczywiście zielony domagał się bilansu. Chore zasady i regulamin BKP zaczął się już 3 lata temu kiedy powstał BKP ... wtedy działałem tam pod ksywką pawel728 jednak zostałem zbanowany za to , że namawiałem do używania zamenników chyba chodziło o zawieszenie. Bastek dał mi upomnienie i wmawiał że ten klub uznaje tlyko oryginalne elementy BMW. Myślałem że to żart jednak po drugim poście o zamiennikach zostałem zbanowany. Dopiero jakieś 1,5 roku temu wszedł większy liberalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja akurat jestem zupełnie nie w temacie... Ale dziękuję za krótki/rzeczowy opis tej sytuacji. Szkoda że tak się dzieje, lecz gdzie kasa - tam złodzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Informacja od zielonego http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=3646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Dzieki olejus, ja bym czekal na info na bkp i bym sie nie doczekal, z tego co widze malo kto sie tam wpisuje... to jak dogadujemy sie tutaj a tam ktos napisze jednego posta z cala lista osob z maxbimera ?? jak bedzie lista... bo moze malo kto jest chetny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja wiem ze bede w Borksu ale w innym terminie, nie wiem czy sie wyrobie na kwiecie, bylem 2 razy lotnisko jest swietne, dluuugie i szerokie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi