grzesiek2304 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam poszukuję opini na temat zawieszenia Koni, mam do nabycia taki zawias Koni czerwone, nie jestem pewien jaka to seria, ale chyba Performance Special. jeździł w 318 i tu się obawiam że może za mocno spaść z przodu, tył to nie problem bo jest na gwincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Z tego co podpatrzyłem na innych forach, nie tylko BMW, ale Passata i Audi całkiem niezłe mają opinie. Podobno jest twarde i jeździ się jak wozem drabiniastym, ale cóż, czerwone to mocne, a cóż nie robi się dla swojego autahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 no właśnie nie chce żeby był beton.... moje zawieszenie jest fajne, bardzo dobrze trzyma drogi ( według vinu mam zawieche z M-ki) ale przód jest za wysoko względem tyłu... chyba jednak tylko sprężyny wymienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 A czerwonie to nie maja czasem reg twardosci? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 no niby mają, ale były też taki które nie miały, muszę obadać dokładnie, po za tym w czerwonych chyba trzeba amor odkręcić żeby ustawić, bo jak kiedyś w peugeocie miałem żółte to tylko pokrętło się zakładało i ustawiało, dobre to było na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 no niby mają, ale były też taki które nie miały, muszę obadać dokładnie, po za tym w czerwonych chyba trzeba amor odkręcić żeby ustawić, bo jak kiedyś w peugeocie miałem żółte to tylko pokrętło się zakładało i ustawiało, dobre to było na maxa W zoltych tez tloczyskiem sie ustawia... wiec zalezy jak lezy ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 to zależy od modelu, a miałem takie coś [ATTACH=CONFIG]25600[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja mam u siebie całe zawieszenie koni zółte i nie jest to gwint ale u mnie chyba sie nie reguluje lub nie wiem jak to robić.Co do jazdy to naprawdę elegancko sie jeździ nie jest bardzo twarde i dobrze trzyma drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buhlik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 ja tez mam koni z tylu,mam maly problem przy ostrym palowaniu dobija mi lekko obciera,mysle ze gniazdo amora jest wystukane,jak to nie pomoze to tylko gwint mnie ratuje,ale ogolnie na koni fajnie mi sie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi