Piotrek20Tg Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Witam kupiłem do mojej e36 touring sprężyny z firmy KAYABA jednak autko na nich stoi zbyt nisko z tyłu a że podjazd do garazu mam mocno nachylony to gdzieś lekko ocieram podłagą na fabrycznych tego nie było do czasu az jedna nie pękła i teraz pytanie kupic innej firmy? czy podłożyc pod nie gumu ew włozyc gumy miedzy zwoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 gumy miedzy zwoje Ja bym zaczal od tego. Najtaniej do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Kayaba to dobra firma. Można byłoby kupić sprężyny wzmacniane, wykonane z nieco grubszego drutu, ale to koszta. Na początek, jak kolega Nem proponowałbym zainwestować w gumy, dystanse do sprężyn. To nieco wzmocni i podniesie tył auta, tylko nie przesadzaj, bo będzie wyglądać jak Łada Nivakuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 ok dzięki za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Żadnych gum miedzy zwoje bo pogarsza to pracę sprężyny i z biegiem czasu spowoduje to pęknięcie sprężyny... Jak chcesz podwyższyć tył auta to załuż coś takiego GUMY PODWYZSZAJACE POD SPREZYNY JAKOŚĆ GWARANCJA (3273241072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wtedy sprężyna bedzie pracowała prawidłowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam panowie ponownie zakupiłem właśnie gumy w aso nad sprężyny ale mam pytanko czy jest ważne przy sprężynach kayaba RJ5265 jak się ja włoży tzn gdzie jest góra gdzie dół ja mam włożone tak ze napis jest tak jak się czyta nie do góry nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 na logikę to tak jest prawidłowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 popieram Mariusza w 100 % :drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ok dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 spytam do pewności czy po wymianie gum nad sprężynami na takie z pakietu na złe drogi czyli wyższe trzeba na nowo ostawiać kąt koła? według mnie tak ale chciałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie trzeba. :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi