hall Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Siema Piszę z powodu tego że po raz kolejny padła mi przetwornica od ringów. Poszukuje aktualnie przetwornicy która nie będzie tanim badziewiem z CHIN , może jest na forum osoba która wymieniała już przetwornice i podzieli się opinią co można w zamian kupić , wolę zapłacić 2x więcej i mieć spokój z przepalającym się badziewiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 wątpie by ktoś produkował jak nie chinole teraz wszystko z tamtąd ja u siebie wymieniałem na chińską i jest ok już przez dwa lata może sam ring już szwankuje ?? możesz zamienić przetwornice jak padnie następna na tym samym ringu to da ci to do myślenia chociaźż może to być i czysty przypadek , moja poprostu spuchła jak balon rozepchało ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Poszukuje aktualnie przetwornicy która nie będzie tanim badziewiem z CHIN takich chyba nie ma... wszystko chińczyki produkują i wszystko co znajdziesz na allegro jest właśnie od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczus Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 a gdzie masz przetwornice zamontowane?? Jak w lampach to się często nagrzewają i puchną, ja mam przymocowane na opaski do pasa przedniego i są w jakiś stopniu chłodzone i jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 mi się jedna przetwornica też zjarała ale to po pół roku druga smiga już 3 rok jak masz kogoś kumatego elektronika to może to ogarnie ja nie miałem czasu z tym jechać do kolesia ale myślę że to do zrobienia jest bez problemów dla kogoś kto ogarnia elektronikę jak zrobisz to za pomysł jedna dla mnie a tak na zapas ten temat kiedyś mi kuzyn podrzucił ( NEM) i jakoś jak wymieniłem u siebie przetwornicę to olałem sprawę BMW Forum -- BMW Sport -- Zobacz temat - [XX] Padajace przetwornice ccfl zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 a gdzie masz przetwornice zamontowane?? Jak w lampach to się często nagrzewają i puchną, ja mam przymocowane na opaski do pasa przedniego i są w jakiś stopniu chłodzone i jest ok:) Faktycznie przetwornice są zamontowane w lampach i może przez temperaturę tam panującą się rozsypują , przez okresy zimowe nie ma z nimi problemu zawsze w okresie letnim jak są wysokie temperatury to zaczynają padać. Dzięki za schemat Dudek ale osobiście nie chce mi się bawić w tworzenie przetwornic . Kupie więc zatem jeszcze raz CHINOLA i zamontuję poza lampą w chłodniejszym miejscu i zobaczymy co się będzie działo do trzech razy sztuka . PS. Może napiszecie mi kto gdzie montuję swoje przetwornicę ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Może napiszecie mi kto gdzie montuję swoje przetwornicę ? . ja mam zamontowane pod lampą w sumie w belce zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ja mam w lampach ale szybko jeżdże to są chłodne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi