AuxOff Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Witam wszystkich, mam pytanie o pakiecie m technik 2. Ze wzgledu ze trudno juz zdobyc oryginalne zderzaki czy listwy boczne na drzwi (a jak sa to za kosmiczne pieniadze), to tu jest moje pytanie czy ktos z panstwa mial okazcje sie spotkac z calym body kitem z allegro ? bmw e30 m-technik mtech2 mt2 coupe motorsport (3252593750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Chcialbym wiedziec czy to wogole jakos pasuje i jak wyglada montaz tego kitu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Kolego to są zamienniki zwane wytłoczkami często nie mają mocowań,uchwytów itp. jeśli masz jakiegoś cierpliwego blacharza,który to będzie składał i pasował to kup tylko może być dużo rzeźby ale to Twój wybór. Ale pamiętaj,że może cię więcej podliczyć za zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 klamka, kibel i do piekła :twisted: Takie rzeczy to kupują do e30 zrobionych pod drift - lekkie i tanie w naprawie - w 30min posklejasz elementy i możesz znowu ładnym autem wyjechać na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AuxOff Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dzieki za odp. Czyli rozumiem ze to kibel. Ale zawsze warto sie zapytac, to widze ze albo najlepiej uzbierac troche kasy i kupic oryginalnego m technika lub pozostac przy tym co mam a macie jakies propozycje jak mozna fajnie zrobic e30 ? bo moja becie robie aktualnie od podstaw i dlatego tyle pytan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 a macie jakies propozycje jak mozna fajnie zrobic e30 ? bo moja becie robie aktualnie od podstaw i dlatego tyle pytan.. Jak najbliżej oryginału. Do tego ładna felga i gotowe. E30 nie trzeba modzić żeby wyglądało. Ono wyglada samo z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AuxOff Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No wlasnie lijo chce doprowadzic do oryginalu, ale jak bym mial okazje jakiegos oryginalnego m technika zdobyc to chetnie bym kupil za rozsadne pieniadze :lol: i chetnie bym kupil czarna podsufitke do swojej e30bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Tak jak lijo pisze, nad e30 nie trzeba się zbytnio pocić żeby wyglądała. Spójrz właśnie choćby na jego e30, kaczmara (kaczmar_e30) czy taza (tazunio). Moim zdaniem jedne z najpiekniejszych e30'stek jakie jeżdżą po tym globie. ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AuxOff Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 a sa gdzies zdjecia ich perelek ?? :wink::wink: lub czy beda na auto-show w hali stulecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxjarsonxxx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 popatrz na ebay czasami trafiaja sie fajne czesci w licytacjach:)bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi