Dudek Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam, Proszę mi pomóc od wczoraj mam problem tego typu że jak odpalam auto to nie gaśnie mi trakcja i abs ale nie zawsze bo zdarza się że normalnie gaśnie i wszystko działa. gdzie mam szukać przyczyny czy może jakieś zabrudzone czujniki, styki czy jakieś ******ły czy poważna awaria. dziękuje wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 standardowo to zacznij od komputera a on Ci powie co mu nie pasuję, w przeciwnym wypadku będziesz się tylko domyślał czy to to, czy tamto... ale pewnie któryś z czujników prędkości kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Komputer powie wszystko, ale jak masz chwile to sprawdz czujniki abs, a czy moze nie wymieniales oponek ? a jesli nie to czy sa one tego samego rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Prawdopodobnie padł któryś czujnik ABS przy kole, ale najlepiej podepnij się pod kompa i spróbuj wykasować błędy, ewentualnie to naprowadzi Cię na trop, który to czujnik. Są tylko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Są tylko dwa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Potwierdzam 4sztuki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ile by nie było, któryś poległ. Wydawało mi się, że jest dwa po przekątnej, ale mogę się mylić:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 a czy moze nie wymieniales oponek ? oponki wymieniłem ale tylko z tyłu na tych samych felach Prawdopodobnie padł któryś czujnik ABS przy kole jeszcze nie padł do końca :4::4::4: dziękuje wszystkim za pomoc zorganizuje czas to podjadę do kogoś na kompa (oby to tylko taka ******ła) aha jak np. padł mi z tyłu to wymieniam ten walnięty 2 z tyłu czy wszystkie naraz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Wymieniasz tylko wadliwy, kasujesz błędy i jedziesz bez kontrolek w konsoli:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 A profilek opony masz taki sam jak te wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 profil taki sam tylko inna szerokość mam 17 cali ale jak zakładałem zimowe alusy były 15 i nic się nie działo to mi tak zapala się raz na jakiś czas wcześniej nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 w takim razie czujniczek ABS, zmieniajac opony musimy pamietac by profil byl taki sam na przodzie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 aha jeszcze takie pytanko czy komputer wykaże który to czujnik czy tylko czujnik i będe musiał sprawdzać wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 pokaże który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 oczywiście że pokażę który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi