smoleń Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 witam otóż dziś podczas jazdy auto straciło moc sprawdziłem impa i wywaliło mi coś takiego poniżej zamieszczam scrina. dadam że to diezel w automacie.[ATTACH=CONFIG]25482[/ATTACH] Wydaje mi się że padła turbina? czy potwierdzacie moje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Podejrzenia idą w dobrym kierunku, prawdopodobnie padła turbina albo sterownik turbiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 proponuję posprawdzać wężyki podciśnieniowe sterowania turbiną. U mnie już 2 razy auto traciło moc i obawiałem się, że to turbo a okazało się, że to właśnie wężyki podciśnienia popękały ze starości. Godzinka pracy i auto śmiga jak nowe:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoleń Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Maniak miałeś prawie rację otóż strzeliła mi rura od intercoolera dziś wymieniłem i furka znów gna przed siebie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 no to fart dobrze że tylko to bezawaryjności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Super, że udało się naprawić małym kosztem. Bezawaryjności życzęhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi