gurugomez Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 no ja chcę delikatnie wyciągnąć, nie chcę parapetów robić 10j muszę upchać ale na camberach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Siema wypożyczam rolkę na terenie wrocka jeżeli jesteś zainteresowany , Darek to mój brat ogarnia mi temat jak jestem zajęty. Rolka do rolowania / poszerzania błotników nadkoli rolowanie Wrocław Psie Pole • OLX.pl jak coś to Priv . Edytowane 1 Grudnia 2015 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurugomez Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 wielkie dzięki, mam już namiary, więc wiem gdzie się kierować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Do kogo uderzyc w sprawie pozyczenia rolki do nadkoli ? nie mam 2 postow - mozna mi zaufac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Do kogo uderzyc w sprawie pozyczenia rolki do nadkoli ? nie mam 2 postow - mozna mi zaufac :mrgreen: Forumowa nie wiem gdzie jest, ale Hall ma rolkę, wypożycza za drobną opłatą. http://www.maxbimmer.pl/members/hall.html http://olx.pl/m/oferta/rolka-do-rolowania-poszerzania-blotnikow-nadkoli-rolowanie-CID619-IDaDgxj.html#47eea247bf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimboax Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 A zajmuje się ktoś z was albo znacie kogoś takiego kto roluje nadkola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi