Dziki Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Panowie-jakiś czas temu hancz chciał pożyczyć rolkę-czy są jakieś obiekcje? Jeżeli nie to dam mu cynk w innym razie zgodnie z wcześniejszymi słowami Kosy rolkę przekaże klubowiczowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Siemanko, sory za odgrzanie kotleta ale kto ma rolkę? Czas na małe rolowanko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Też bym był zainteresowany rolkami bo chciał bym tylne nadkola w e39 zrolować.Najlepiej jak by mi ktoś w tym pomógł bo pewnie ja coś zepsuję.Oczywiście nie za darmo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Długi, ja mam rolkę, własną. Będę w PL na święta Wielkanocne. Wielki Czwartek, Piątek, Sobote no i Niedziele Wielkanocną. Później wyjeżdzam ale rolka zostaje. Nie wiem czy Sajmonowski nie chce też rolować u siebie, on też z Lubina, i też pytał kiedy będę z rolką. Jak coś to pisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dzięki szocha1991.Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Długi poszło PW. Jakby co to będziemy myśleć w kwietniu bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Będziem rolować :drunk: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Będziem rolować Długi poszło PW. Jakby co to będziemy myśleć w kwietniu jak coś to się podłącze pod rolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dam znać bliżej przyjazdu jak się kształtuje mój urlopowy grafik, najwyżej jak nie znajdę czasu to pożczyę wam rolkę i sobie porolujecie. Choć nie ukrywam, że fajnie byłobt się w grupie spotkac, i porolować :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Fakt.w grupie to byśmy porolowali najpierw nadkola a potem sami byśmy się zrolowali:drunk::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Najgorzej będzie miał ten, który do rolowania zabierze się jako ostatni, hah. Do usłyszenia panowie przed świętami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Ja ze swojej strony służę laptopem,niezłym kabelkiem i dobrym programem.Cała akcja oczywiście przy garażu z kanałem tak że jak coś to można szybkie grzebanko zrobićbmw_1 Edytowane 11 Marca 2015 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam, byłbym zainteresowany wypożyczeniem rolki. U kogo aktualnie się znajduje ?:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanasaki111 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Podbijam temat... Pilna potrzeba pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 e38 rolowanie tyłu ktoś ogarnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Napisz do Dyzia, patrząc na jego e38 pewnie przerabiał temat nadkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurugomez Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 odkopię trochę. ktoś wie u kogo się znajduje rolka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 odkopię trochę. ktoś wie u kogo się znajduje rolka ? U sprzedawców w internecie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurugomez Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 wolałem od kogoś na miejscu pożyczyć, ale spoko dam sobie radę, bo widzę, że ciężko z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Szymon pewnie napisal tak, bo wpadasz na forum, masz dwa posty nabite chyba tylko w tym dziale, i pytasz gdzie rolka. Może i nie masz złych inttencji, ale wygląda to średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurugomez Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Masz racjęm wygląda średnio. Na forum rok czasu jestem, wchodzę regularnie, czytam, przeglądam, choć nie udzielam się. Ale nieważne. Jeśli ktoś by chciał wiedzieć, rolka jest na olx do wypożyczenia z Wrocławia za 30zł/48h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Z ciekawosci sprawdzilem, jesli sie nie myle to kolegi michal_f, jest u nas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Z ciekawosci sprawdzilem, jesli sie nie myle to kolegi michal_f, jest u nas na forum Rolka należy do kolegi Hall'a, popatrz na imię jakie jest w aukcji,(chociaż nie wiem czemu Darek) , a nie na zdjęciu ja jestem tylko autorem fotografii, i moja była zielona e39 jest modelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurugomez Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 faktycznie, nie zauważyłem wcześniej pękał wam lakier przy rolowaniu, czy podgrzewanie go sprawdziło się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 faktycznie, nie zauważyłem wcześniej pękał wam lakier przy rolowaniu, czy podgrzewanie go sprawdziło się ? Opalarka pomaga, ale nie uchroni przed pęknięciem jeśli przegniesz z rolką. Wiem co mówie mi pękło, więc juz leciałem jak zły z tą rolką, skoro i tak do roboty i tak, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi