5oul Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Huberto ja mogę ją dzisiaj odebrać W Kłodzku od Mirasa i gdyby chciało Ci się odpalić Czarnulę podrzuciłbym jutro na Bielany w drodze na Lubin... Sebciu, nie byłoby problemu tylko ja teraz w Kielcach jestem... We Wro będę dopiero w niedzielę i to późnym wieczorem. Kiedy Ty wracasz z tego Lubina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Kosa wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 nie Kosa tylko Ja... Huberto niestety podczas manewrów na orszaku Patryka wywinęło mi błotnik... więc wzięłem od Kosy maszynerie i poprawie bube bo auto na sprzedaż idzie więc się piekli co by zrobić fotki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekTDS Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Maniek jak wyszło z tylnymi nadkolami? Całkiem zacnie. Z prawej strony mogłoby być lepiej, ale lewa strona wyszła piknie Dziś (tak, w niedzielę :bag:) zakończyłem temat nadkoli. Zostały po rolowaniu na nowo zakonserwowane, na gołą blachę poszedł wash primer, następnie podkład akrylowy, baranek i jeszcze jedna warstwa akrylowego Duxone DX1062. Obszerniejsza relacja będzie w mojej galerii, ale to już jak się uporam z robotą. Jeszcze troszkę zostało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 siemka, kto ma rolke do nadkoli ? porzyczylbym na standardowych zasadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam93 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 siemka, aktualne to jeszcze? oferuje ktoś usługę? mam e46 sedan do zrolowania nadkola, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 z tego co wiem to nie ma "uslug", rollka jest wlasnoscia klubu koszt wypozyczenie to chyba 50zl - jednak jestes mocno nowy, wiec chyba nikt ci nie zaufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 No raczej napewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam93 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Wiem że nikt mi nie pożyczy, domyśliłem się więc pytam czy ktoś z klubu podjął by się zrolowac mi nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ktos by ci moze i zrolował ale napisz moze skad jestes :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam93 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ktos by ci moze i zrolował ale napisz moze skad jestes :bag: z krotoszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Rolka jest Naszym wspólnym dobrem, na które się składaliśmy, jest też regularnie serwisowana i ktoś zawsze jej pilnuje. Uzupełnij Swoje pozostałe dane, przywitaj się tu: Powitania Napisz coś o swoim BMW i o sobie. A nie tak od razu rolka..... Czy ktoś zrobi?...... Wpadnij na spot. Nie bądź kolejnym typem, który coś chce a potem zniknie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie jest na forum jakas relacja z rolowania ? chcialbym to zrobic u siebie ale cykam sie ze zrobie pare uszkodzen... Ile trwa taki zabieg ? Moze na najcie ktos ogarnie za jakies "pifko","flaszke" itp + wypozyczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 jedna relacja jest : http://www.maxbimmer.pl/f97/m-systemy-baldachimy-i-%bf%f3%b3te-krzese%b3ko-czyli-mini-spot-u-bawarjana-17921/ :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 haaaah już zapomniałem o tej relacji lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Podłącze się pod temat chętnie bym zrolował tylne nadkola i oczywiście wpłacił ustaloną sumę , przydała by się jednak osoba która by pokierował . Może jakieś grupowane rolowananie w weekend :lol:. Edytowane 24 Marca 2014 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 kto jest obecnie w posiadaniu rolki? chcialbym wypozyczyc z tego co pamietam to 50 zł na dom dziecka oczywiscie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Kto ma obecnie rolkę i czy jej stan pozwoli na zrolowanie nadkoli? W przyszłym tygodniu odbieram maszynę od blacharza i przydałoby się zrolować baldachimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 w e34 ciężko bedzie zrobić bo strasznie twarde są blachy..... ale coś tam jakiś pare mm da się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 "na ostro" nie będę ich robił i w kilku(kilkunastu etapach). Wspawane są reperaturki z Klokerholma więc to już nie OE blacha ale i nie taka słaba jak Polcarowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Rolka jest u mnie jakby ktoś potrzebował. Od 1.09.do 15.09 jestem poza rejonem więc gdyby ktoś potrzebował to proszę przed lub po tym terminie wpadać po rolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jezeli mozna to zarezerwowal bym rolke. Kase wpłacę po niedzieli. Zalezy mi żeby bez obcierania wpasc na następnego najta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jezeli mozna to zarezerwowal bym rolke. Kase wpłacę po niedzieli. Zalezy mi żeby bez obcierania wpasc na następnego najta Jak bedziezsz robił to daj znać na PW to bym podjechał, popatrzył. Czeka mnie to samo wiec doświadczenie się przyda no i co dwie głowy to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Na jutubie jest troszkę filmików jak to robić, i ci co robia to widac porządne, używaja też opalarki! przed rolowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Co ja mogę polecić to to żeby robić to spokojnie i nie odrazu. Zagniatać partiami korygując kąt ustawienia samej rolki w stosunku do zagniatanego rantu. Jeżeli podejdziecie na szybko z jednym ustawieniem rolki do błotnika i dużym dociskiem to blacha zagnie się nie tak jak trzeba i już się tego nie da skorygować a więc partiami,powoli,dawkować siłę docisku również partiami i korygować kąt ustawienia rolki do błotnika(pół godzinki na nadkole powinni wystarczyć-z opalaniem trochę więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi