Dyziu Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 ja nie wymieniałem Rolki tylko łożysko w niej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 A no to zle zrozumialem jak mi mowiles, jak ktos bedzie mial rolke w domu i taka tuleje gdzies wyhaczy to niech wymieni, pewnie to grosze, a przyczyni sie dla reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekTDS Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jeżeli w końcu do mnie dotrze to pomyślę nad rolką, może coś podobnego dostanę w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Miło mi że wszyscy dbają o sprzęt :dance::dance::dance: Z takimi ludźmi to długo posłuży!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jeżeli w końcu do mnie dotrze to pomyślę nad rolką, może coś podobnego dostanę w mieście. Nic sie nie boj kolego. Nikt tutaj nikogo w wala nierobi bo pieniazki za wypozyczenie ida na szczytny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Myślę, że Miras będzie na dniach odbierał swoje eczterysześć od Majewskiego Pogadaj z nim by zajechał do mnie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 dzis mialem czas troche zobaczyc jak to dziala Pany.... roz***ana ta rolka jak cholera nie wiem kto przy niej grzebał ale pozal sie boze :bag: w ogole podstawa to mi ojciec mowił bez smaru daleko nie zajedziesz, a tu na siłe ktoś kreci az sie metal topi :bag: porobiłem przegład okresowy, poprawiłem niedociągniecia , przetestowałem na nadkolu i moze isc w swiat poszerzać germany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Kto ostatnio jej używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 ManiekTDS mial brać Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 ManiekTDS mial brać a brał ją??? wcześniej miałem ja a potem chris.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Miras brał dla Mańka ode mnie. Ja jej nie używałem. A mi przywiózł o ile pamiętam Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No to Chris/Dyziu mieli ostatni wg wplat Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 porobiłem przegład okresowy, poprawiłem niedociągniecia , przetestowałem na nadkolu i moze isc w swiat poszerzać germany I co na mnie wszystko? rowniez poprawilem kilka rzeczy przed uzyciem i delikatnie przesmarowalem tylko ten smar schodzi z rolki bo ona jest jakby ciut krzywa i zostaje na blaszce, tzn tak jakby sie wycieral wiec kazdy przed uzyciem niech sobie przesmaruje i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 no z gwintu schodzi smar ale tym nie kręci się też na siłe.... więc jedno przesmarowanie przed użyciem powinno starczyć... chris nic nie jest na Ciebie..... Rolke np moge dorobić tylko jak bede miał u siebie maszynke...... wezme wymiary i walec z teflonu czy czegoś takiego mocnego miałem w robocie i się wytoczy rolke i miejsce na np łożyska.. noł problem..... zimabędzie to się coś porobi przy sprzęcie.... bo raczej bedzie w spoczynku:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekTDS Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja dziś dopiero rolkę przywiozłem od Mirasa, także co złego to nie ja :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 kto ma rolke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 rolke ma maniek jestem z nim w kontakcie jedno slowo ze trzeba komus dac i rolka jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jezeli skonczone prosze o zwrot do klubowicza. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 to weź ją Miras do Przema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja potrzebuję rolki, także im bliżej Wrocławia tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jutro moge odebrac od Przema i dowiezc do Wroc, gdyby nikt z Wroc jej dziś nie odebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekTDS Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Rolkę oddałem Mirasowi. Dzięki za pożyczenie, smaru na gwint nie żałowałem, samą rolkę wyczyściłem, myślę, że nic nie zepsułem. :bag: Zdjęcia nadkoli i relację z reszty prac przy aucie wstawię ... Jak skończę robotę, póki co jest jeszcze daleko. Ale najważniejsze, że nadkola ogarnięte na tip top. 8) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Maniek jak wyszło z tylnymi nadkolami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Kosa, to jak możesz odebrać tą rolkę od Przema i w poniedziałek podrzucić do wro to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Huberto ja mogę ją dzisiaj odebrać W Kłodzku od Mirasa i gdyby chciało Ci się odpalić Czarnulę podrzuciłbym jutro na Bielany w drodze na Lubin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi