OnlieSt Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Witam czy posiada ktoś tu rolke do poszerzania nadkoli? Potrzebuje zagiąć ranty w e46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jest klubowa rolka zakupiona ale kto ją obecnia ma i jakie są zasady to nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kupiliśmy ją jakiś czas temu. Robiliśmy zrzutkę i oczywiście jest możliwość wypożyczenia zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami: jakby ktoś spoza listy chciał coś powygniatać to wrzuca siano za użyczenie sprzętu na DD powiedzmy 50zł ... to chyba uczciwy układ Czyli wpłata 50 zł na Dom Dziecka w Oławie. U KOGO JEST OBECNIE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 przekazywałem, dla rush/Dyziu na jaki okres potrzebujesz ? skąd jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 przekazywałem, dla rush/Dyziuna jaki okres potrzebujesz ? skąd jesteś dobrze Kosa piszesz trzeba wiedzieć komu sie wypożycza ja nawet jestem za kaucją zwrotną bo lepiej aby gdzieś nie przepadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Namierzona. Jest u Dyzia: http://www.maxbimmer.pl/members/dyziu/ Skontaktuj się z nim przez pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 nie wiem czy tam jestes obeznany w temacie ale ranty w e46 to nie to samo co e36 czy e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlieSt Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dzięki chłopaki za info, myślę że ta wpłata na dom dziecka to idealne rozwiązanie. Skontaktuje się z Dyziem potrzebuje tylko na jeden dzien ewentualnie jak ktoś ma garaż to na miejscu bym zrobił ponieważ ja nie mam gdzie, co do samych rantów to już wygrzebałem masę uszczelniającą i została goła blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 tak że kontaktuj się z kim trzeba i rolowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 zapraszam jutro do mnie po 18..... zrobimy na miejscu okolice oleśnicy:) pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 W E39 tez musze wygrzebywac jakies gumy itp? Bede sie pisal nastepny na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcioo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 też chętnie skorzystam z tej rolki. oczywiście po wpłacie na DD . Kto ją posiada aktualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pewnie dalej Dyzio trzyma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcioo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Pewnie dalej Dyzio trzyma, za tydzien wracam z Niemiec i bede sie pisac na to. Skad jestes? Wplacimy razem i moze siadziemy przy tym razem? Moze ktos ogarniety zechce pomoc za flaszeczke zebysmy nie popsuli nic? Jestem z Kępna do oleśnicy mam jakieś 50km. Możemy się zgadać i jechać razem do Dyzia. Może nam pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dyziu? Kiedy masz wolne po 16tym czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 niemam wolnego do sierpnia.... łikendy ewentualnie po 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 hm tez chetnie sklepalbym nadkola, jak bedzie mozliwosc to tez sie dolacze do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 To moze wplacimy jak przystalo i sie poprostu gdzies spotkamy na robote? Choc preferowalbym kogos obeznanego ze wskazowkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcioo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 tak było by najlepiej, zawsze raźniej. Tylko przydał by się ktoś kto zna się na rzeczy. Ja nie mam bladego pojęcia jak to się robi:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekTDS Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Czy jest jeszcze możliwość wypożyczenia rolki ? Planuję montować gwintowane zawieszenie no i wolałbym najpierw ogarnać porządnie nadkola niż odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Czy jest jeszcze możliwość wypożyczenia rolki ? Czytałeś posty powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekTDS Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Owszem czytałem, tylko, że ostatnie posty są z czerwca i nie wiem czy osoby które ostatnie wyrażały chęć wypożyczenia już zrolowały nadkola jak również nie wiem dokładnie gdzie wpłacić pieniądzę i komu przedstawić potwierdzenie przelewu - dlatego pytam. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Rolkę kupiliśmy po to by była dostępna ciągle. W chwili obecnej znajduje się u mnie w Oławie. Myślę, że w ciągu 2 tygodni będę w Polkowicach więc mogę ją podrzucić. Ewentualnie dogadaj się z Kamciem by ją odebrał. Kasa przelewem na konto Kosy najlepiej: Nazwa rachunku : eKONTO Numer rachunku : 39 1140 2004 0000 3102 5311 9560 Numer rachunku IBAN : PL39 1140 2004 0000 3102 5311 9560 Numer BIC : BREXPLPWMBK Posiadacz rachunku : KRZYSZTOF KOSELSKI ul. Słowiańska 11b/13 58-210 Łagiewniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekTDS Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzięki ! PW już poleciało do Kamcia, postaram się w ten weekend zrobić przelew. Będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ja zrolowalem, rolka piekna rzecz niestety juz ciut obciazona, wymienilem polowe srub i nasmarowalem. Wzialem od Dyzia na zlocie ( przy okazji ) i oddalem kilka dni pozniej Forestowi gdyz bylem przejadzem przez Olawe wiec sory dla osob, ktore pisaly ze mna tam kilka stron wczesniej. Wplacilem ladnie kaske i temat rolowania mam juz zamkniety. Dodam tylko, ostroznie z rolka i nie przeciazac jej zbyt mocno, to jest dosyc delikatny sprzet. W E39 na tyle bedzie ciezko, doklep delikatnie gumowym mlotkiem jak ja i wtedy roluj bardzo delikatnie gdyz blacha jest bardzo twarda. Dyzio wymienil te gume co sie kreci, jednak juz ma ona swoje wglebienie od rolowania, niestety w miejscu gdzie opiera sie o rant w E39 wiec odwrocilem ja do gory nogami. Kupilbym nowa, ale nie znalazlem w jedynym sklepie w moim miescie tj. Intermarche ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi