Eazzy Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Sprzedam walizkę pokładową z kolekcji M. Walizka jest koloru antracytowego. Walizka jest nowa. W linku jest dokładny opis z wymiarami: Walizka pilota M, antracytowa. Cena jaka mnie interesuje za tą walizkę to 250 zł + przesyłka. Kontakt na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 SPRZEDANA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Kurde nie zdarzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) No niestety kto pierwszy ten lepszy;) Ale mam jeszcze taką: Torba podróżna Motorsport - Sklep BMW za 400 zł + wysyłka oddam. Oczywiście walizka jest nowa. Edytowane 19 Maja 2013 przez Eazzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi