kubus325 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 witam mam problem z nawiewem w moim bmw e36 coupe gdy zrobie na zimne powietrze caly czas leci tymi wylotami bocznymi na gorze deski rozdzielczej cieple powietrze mial ktos taki problem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Szybkie pytanie, sterowanie ręczne czy climatronicpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus325 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 sterowanie reczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus325 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 i tylko tymi wlotami leci cieple powietrze a kazdym innym czy na szybe nogi czy twarz leci zimne powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Moje podejrzenie pada na elektrozawór lub jeża. Ale może inni się wypowiedzą, ewentualnie potwierdzą tą tezę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus325 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 a ok to jutro sprawdze i dam znac dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 a tak w ogóle to masz klimę czy nie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 a tak w ogóle to masz klimę czy nie wlasnie jak niemasz to niemasz tez zadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus325 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 moja bmka jest bez klimy takze jakis problem jest ze leci cieple powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 moja bmka jest bez klimy takze jakis problem jest ze leci cieple powietrze To niejest problem tak ma byc Zobacz sobie na panel sterujacy w jakim zakresie leci zimne powietrze. W koleczku zaznaczylem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus325 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 nem tylko ze ja mam ustawione wlasnie na zimno a z tych wlotow na gorze deski rozdzielczej i tak leci cieple powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus325 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 nem tylko ze ja mam ustawione na zimne powietrze to i tak z tych wlotow na desce rozdzielczej kolo szyby i tak leci cieple powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 z tego co Nem zaznaczył to zimne leci tylko do przodu według wskazań chyba że czegoś nie rozumiem a po uj ci zimne na szybe lub na nogi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Też tak mam i to nie jest usterka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi