lukasbmw Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tak jak w temacie szukam dla Siebie ładnej E90 330i,328i lub ewentualnie 325i. Wyposażenie im lepsze tym oczywiście lepiej ale podstawa to skóra lub ewentualnie alcantara,welur odpada. Sportsitzy i navi bardzo mile widziana. Cena - adekwantna do stanu i wyposażenie auta. Bardzo mile widziana książka serwisowa. Lokalizacja - fajnie by było jak by to był Wrocław ale w takie cuda nie wierzę więc cała polska. Kolor poza różowym i czarnym matem wszystkie. Info PW, w temacie lub 665 660 757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jak szukałem swojej to na allegro stała ładna, wypasiona 330i w sedanie, srebrny kolor - widziałeś ją może? Musi być benzyna? Kolega Kevin ma świetne 330d na sprzedaż, z pełnym wyposażeniem, full m-pakiet, też srebrna w sedanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie wiem czy chodzi nam o tą samą ale widziałem. A koniecznie benzyna,diesel odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi