tomasso12 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam wszystkich. Dosłownie rzed chwilą coś skrzaczyło mi się z lampką wewn. w mojej Buńce. Lampkę mam na tzw. mikrostyki z diodami. Jak otworzę drzwi wszystko działa, jak zamykam też, natomiast jak chcę wyłączyć albo włączyć ręcznie światło klawisz jest twardy. Podejrzewam, że padł któryś styk. Idzie to samemu naprawić, czy lepiej dać komuś, kto ogarnia tematpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 napisz jeszcze jaki model masz bo nie w każdej jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Model lampki, czy auta, bo fakt, różne widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Może zaśniedziało coś wyciągnij i obadaj jeśli to nic nie da używki są po 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Raczej nie, klawisze od lampek bocznych są miękkie , ten jest sztywny jakby zblokowany. Jutro podjadę u nas w mieście do magika od alarmów i od pierdół elektronicznych w samochodach, może coś wymyśli, jak nie pozostaje szukać na necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi