Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Livin Opublikowano 26 Maja 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Kolejna porcyjka mam nadzieje że się będzie podobać P.S. Jak coś mam wszystkie zdjęcia w rozdziałce 4k. Edytowane 26 Maja 2013 przez Livin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Leon zawodowiec dziękuje wszystkim kumatym ziomkom YO YO :4: Livin ja chcę wszystkie fotki mrsiwek@gmail.com :drool: ... pies ***** buahahaha :lol: lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaa łutututu :4: kto wie o co chodz:) było super.. zmeczony jestem .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 https://plus.google.com/photos/106958153651715471599/albums/5882385747479961921?banner=pwa + [video=youtube;-7MvSNKRcjw] resztę wrzucę jutro... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dzięki za imprezę ! Specjalne podziękowania dla Lijo i Energy, za pomoc w akcji "kierunkowskaz", strat innych prócz kilku rysek od siadania na masce nie stwierdzono :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 27 Maja 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 [video=youtube;cmC9Ttnido0] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Lijo, mógłbyś zrobić fotki dekli felg i najlepiej je jeszcze pomierzyć? Bo Dyziu coś mówił, że dekle gdzieś dokupywałeś czy dorabiałeś, prawda to? Zapomniałem zabrać jeden ze sobą na targi i zapytać. To nie są felgi alpina tylko repliki od BK racing - model BK171 - one maja takie dekielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dziękuję wszystkim za udział w imprezie, za godną postawę podczas reprezentowania naszego Klubu przed szerszą publicznością. Sagui dzięki za załatwienie PS3, ekranu, rzutnika. Energy, Basia dzięki za głośniki no i oczywiście fantastyczną imprezkę Krzychu dzięki za załatwienie ulotek klubowych. Oczywiście wielkie podziękowania dla Chicco za ogarnięcie wszelkich tematów związanych z organizacją. Dziękuję też wszystkim innym za poświęcenie swego czasu i udostępnienie samochodów na te 2 dni. Mam nadzieję, że wszyscy którzy przyjechali są zadowoleni :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Chciałbym wszystkim podziękować za udział i godne reprezentowanie klubu. A w szczególności kierownikowi stoiska, za dopilnowanie wszystkiego od wczesnych godzin porannych do późnych nocnych, wszystkim którzy wystawili samochody, za poświęcenie czasu i to, że udało im się wytrzymać przez prawie całe 3 dni. Hostessom za roznoszenie ulotek, zarówno tym płci piękniejszej, jak i tym małym, którzy wykazywali się znacznie większą skutecznością. Organizatorom za zaproszenie, ekipie technicznej za dostarczenie projektora, ps3 i reszty sprzętu. Pani Blondynce pilnującej naszych rzeczy i naszego wyjścia. Dziękuje też wszystkim innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dorzucam jeszcze cztery zdjęcia. Jakby ktoś był zainteresowany zdjęciami do kalendarza to PW do mnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 każdy latał z aparatem Fotek coś mało... i sie pytam się dlaczego ten temat jest w off topicu??? przeca nie było to kręcenie bączków pod marketem nieznanych nam osób..... heloł!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Energy Opublikowano 27 Maja 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 https://plus.google.com/photos/103167590787211021425/albums/5882757584732627521?authkey=CK-vhaPk49C4Mw 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bio Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 https://plus.google.com/photos/111096451866642368216/albums/5887150121294991185?authkey=CJn7yI7z8p61HQ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi