Avascik Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Powie mi ktos czy silniczek podnoszenia/opuszczania szyby z wersji poliftowej pasuje do przedliftowej ? chodzi o prawy tyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Z tego co pamiętam są nieznaczne różnice w mechaniźmie, natomiast nie pamiętam, ale wydaje mi się, że silnik jest identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Czyli nie wiadomo czy to zatrybi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jak jutro znajdę chwilkę to zerknę w garażu. Wydaje mi się, że jeszcze nie pozbyłem się zestawów prowadnic do szyb. Nieświadomie kiedyś kupiłem na allegro prowadnicę z silnikiem po FL i niestety nie pasowała. Zerknę na silniki i dam jutro znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ok dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Więc zgodnie z obietnicą. Sprawdziłem wszystkie mechanizmy, które posiadam w garażu, zarówno przed jak i po liftowe ( a wymieniłem ich z pięć-przód i tył-chyba przypadłość tego modelu, ale cóż8))i silniki są te same, różnica w po lifcie jest tylko w budowie mechanizmu, są nieco inne rozstawy śrub. Jeśli chodzi o silniki to musisz uważać, ponieważ silnik z przodu lewego jest taki sam jak z tyłu prawego nr.kat. 67628360511, zaś silnik z przodu prawego jest taki sam jak z tyłu lewego nnr kat. 67628360512. Dla pewności wejdź na Realoem, ale na 99,9 % się to potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 spoko bo mam drzwi lewe przod z silnikiem osobno czyli na tyl bedzie pasowac wiec bedzie kaska na co innego do Buni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi