Gość Mordulec Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jak nie ten dział to proszę przenieść W związku z wydarzeniami ostatnich dni podjąłem decyzję o opuszczeniu grona klubowiczy ze względu na diametralnie różne podejście do spraw związanych z klubem jego funkcjonowaniem i zasadami tutaj panującymi. Ten temat zakładam po to żeby uciąć wszelkie spekulacje związane z moim odejściem ... ... od blisko roku czasu wmawia mi się , że mam "focha" ... a ja od roku powtarzam , że go nie mam tylko nie odpowiadało mi to co tutaj się wyrabia , brak zdecydowanych reakcji na bezczelne zachowania z ubiegłego sezonu zaowocował tym co mamy w tej chwili ... chociaż dla jednych wszystko jest jak najbardziej OK dla innych jest to buractwo i brak szacunku dla innych ... cóż każdy ma prawo do własnego zdania i takie też ja wyrażam w tej chwili jest to moja subiektywna ocena. Stopień pozoranctwa bezczelności i hipokryzji w klubie i na forum osiągnął w mojej ocenie poziom ... "krytyczny" (takie popularne słowo ostatnio :dance:) ... nie mogę się na to zgodzić stąd taka a nie inna decyzja. 7 lat kawał czasu , ale cóż ... poniosłem porażkę ... nie tym się kierowałem przy zakładaniu klubu , zawsze starałem się poprawiać wizerunek kierowców BMW a w tej chwili jak widać ... można odwalić wiochę i obrócić wszystko w dobry żart (szkoda że śmieszny tylko dla uczestników zajścia i kumpli z piaskownicy ) ... sorki ale ja się pod takim czymś nie podpisuję i nie chcę być kojarzony z takimi wyczynami jako klubowicz. Na forum pozostanę , ale jako zwykły użytkownik ... po prostu zostało jeszcze kilka osób których uważam za inteligentnych i na poziomie i chciałbym z nimi mieć kontakt ... chociaż w sumie jest tyle innych mediów , że nie wiem czy to będzie niezbędne Zatem poproszę przenieść mnie do grupy "ulubionej" tam gdzie Pola ... albo jeśli się nie da to na zwykłego usera obojętnie już mi to nie zrobi różnicy Pozdrawiam MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Temat/Post Mordulca traktuję jako formę Ogłoszenia więc wszelkie dyskusję sa zbędne, a jezeli ktoś chce coś wyjasnić to proszę PW, jeżeli temat ma byc otwarty proszę o taką informację -tymczasem czyszczę i zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi