Gość Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Są różne sposoby identyfikacji klubowej wśród klubowiczów/forumowiczów. Niektórzy mają naklejki na tylnej szybie, a inni naklejki na na klapie/pod światłami z tyłu. No ale nie wszyscy (chodzi o mnie :mrgreen: - ale mam nadzieję, że nie tylko) chcą tak ingerować w estetykę swojego auta. Były kiedyś rozmowy o naklejkach/koszulkach/flagach, ale jakoś wszystko "poumierało". Niedowno sprezentowaliśmy znajomemu koszulkę z wymyślonymi hasełkami itd. wyszło bardzo niedrogo - ok 15 zeta razem z zakupem koszulki. Oczywiście nie chodzi mi o koszulki z logo klubowym - ale o tablice rejestracyjne. http://moto.allegro.pl/item149249720_ramka_ramki_z_twoim_napisem_pelen_kolor_upominek.html Znalazłem coś takiego i ciekaw jestem jak nasz ZARZĄD KLUBU (łubudubu uklon_bmw ) zapatrywałby się na taką propozycję. pytanie_bmw Projekcik jakiś by się wystrugało - powiedzmy adres stronki z logo klubowym i nickiem każdego klubowicza. Czyli : www.maxbimmer.pl / logo / bazylfox To oczywiście tylko moja propozycja - ale bardzo chętnie widziałbym coś takiego na swojej bumci. Czekam na odzew. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.maxbimmer.pl/galeria/bialy-kosciol-2/imagepages/image129.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dobre :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.maxbimmer.pl/galeria/bialy-kosciol-2/imagepages/image129.shtml Dokładnie o coś takiego mi chodzi... może lekko udoskonalone :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.maxbimmer.pl/galeria/bialy-kosciol-2/imagepages/image129.shtml Dokładnie o coś takiego mi chodzi... może lekko udoskonalone :wink: No jakims kolorem czy cos zeby bylo widac lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 bardzo fajny pomysł. Popieram <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 JA MOGE NAKLEJKI ZROBIC I KOSZULKI TE POD REJESTRACJE TEZ ALE PROJEKTU NIE ZROBIE BO NIE UMIEM ALE JAK SIE NIKOMU NIE PALI TO WYCHYLAL SIE NIE BEDE :twisted: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 JA MOGE NAKLEJKI ZROBIC I KOSZULKI TE POD REJESTRACJE TEZ No to może jak się uda to przysiąde troszku w photoshopie i postaram się coś wypocić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Te ramki które wozimy na autach zostały zrobione, przegłosowane i zaakceptowane przez klubowiczy i zarząd. Więc ten styl, napis i czcionka została zaakceptowana i dostał je każdy klubowicz. Czy dostaną je róznież przyjeciele klubu/forum o tym musz zadecydować klubowicze. Jendak nazwa nie jest zastrzeżona i możecie zrobic sobie co chcecie i w jakich kolorach chcecie. Ale myślę również że przyjeliśmy jeden projekt naklejki/ramki aby być w jeden sposób identyfikowanym Jaki sens jest w tym że każdy bedzie miał coś innego ? Nie mówię że pomysł jest zły, można przedstawić projekt nowej ramki, koszulki, naklejki wszystko jest do obgadania... pozdro ps. prosze moda o przeniesienie tematu do komentarze/sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Te ramki które wozimy na autach zostały zrobione, przegłosowane i zaakceptowane przez klubowiczy i zarząd.Więc ten styl, napis i czcionka została zaakceptowana i dostał je każdy klubowicz. Czy dostaną je róznież przyjeciele klubu/forum o tym musz zadecydować klubowicze ...Hmmm może i rzeczywiście macie takie tablice - ale jeśli są chętni - to czy naprawdę nie można zrobić też czegoś dla forumowiczów/przyjaciół klubu (łubudubu :mrgreen: ) ?? Może rzeczywiście nazwa klubu nie powinna znaleźć się na naszych autach (nie jesteśmy przecież klubowiczami) - ale logo forum już chyba tak :wink: Zarząd (łubudubu :mrgreen: ) powinien być wdzięczny, że chcemy się z klubem identyfikować. Nie zrozumcie mnie źle - ale zamiast reklamówki autohausu od niemca lub smutnej "zwykłej" czarnej ramki, chciałbym mieć coś "maxbimmerowego". Na szybko w paint'cie zrobiłem taki projekcik (patrz poniżej) Nie mówię, że wszyscy zaraz mają sobie robić coś takiego, bo sam mogę sobie w firmie wyplotować/wydrukować. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 spoko co do przekazania ramek przyjaciołom klubu czy forum mysle ze niedlugo zostanie podjeta jakas decyzja chodzi o to ze nie chcemy na lewo i prawo rozdawac takich "gadzetow" b onie wiadomo w czyje rece one trafia... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 nie chcemy na lewo i prawo rozdawac takich "gadzetow" bo nie wiadomo w czyje rece one trafia... Oczywiście z tym zgadzam się na całej linii. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 na spocie widziałem koszulki pod tafle są ok. ale brakło mi czasu na porozmawianie i ewentualny zakup a chciałbym być rozpoznawalny wśród ziomków i pokazywać reszcie świata że istniejemy <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 :arrow: Bazylfox - tego jpg-a chcesz dac na ramkę :?: raczej słaby pomysł za wzgledu na wielkość ramki, - każdy kto chce może dostać naklejki www. maxbimmer .pl w dwóch rozmiarach do naklejenia gdzie sam sobie życzy (będą na następnym spocie ) myslę że ten sposób identyfikacji z forum jest dobry, - ale myslę że ramki też będą :roll: ........... być rozpoznawalny wśród ziomków i pokazywać reszcie świata że istniejemy <bmw> uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw My również chcemy bmw_beer JA MOGE NAKLEJKI ZROBIC I KOSZULKI TE POD REJESTRACJE .......... WYCHYLAL SIE NIE BEDE :twisted: <bmw_1> wiemy, oki dzięki za propozycję, porozmawiamy przy najbliższej okazji :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 - tego jpg-a chcesz dac na ramkę raczej słaby pomysł za wzgledu na wielkość ramki, Jak to napisałem to był tylko efekt 5-minutowej zabawy w paincie, a nie gotowy efekt końcowy. Chodziło o sam fakt i propozycję... - każdy kto chce może dostać naklejki www. maxbimmer .pl w dwóch rozmiarach do naklejenia gdzie sam sobie życzy (będą na następnym spocie) Dlatego właśnie zacząłem wątek, żeby był odzew <bmw_3> Bardzo mnie cieszy, że są takie naklejki - ale żadnej info o tym nie wiedziałem/słyszałem/czytałem. W takim razie z nieciepliwością czekam na następnego spota (jak zwykle zresztą) :mrgreen: No i thx za reakcję bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 pomysl super ---a co jesli ja nie mam ramki ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 pomysl super ---a co jesli ja nie mam ramki ? :mrgreen: No to dostaniesz i bedziesz mial. Jako jedyny tam chyba z ramka ;] Bedziesz promowal nas za granica <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 już łazik promował w Austi MAXBIMMER bo miał ramke Tak się tam spodobała że ktoś się nie bał i zaj....ł pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 pomysl super ---a co jesli ja nie mam ramki ? :mrgreen: No to dostaniesz i bedziesz mial. Jako jedyny tam chyba z ramka ;] Bedziesz promowal nas za granica <bmw_3> dobra <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Pomysł przedni :wink: Też kiedyś chciąl bym mieć takie cóź Przecież to promowanie klubu, forum itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 dlatego zapraszamy na spoty, i naklejki są dla każdego......... a ramki........... może każdy we własnym zaresie :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi