Dudek Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 cieszę się że wszystko wraca do normy :drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 jeśli chcemy COŚ stworzyć ,róbmy to najlepiej,jak potrafimy I tego się trzymajmy. Jestem przekonany, że zależy na tym wszystkim którzy spędzili tu kawał czasu i włożyli sporo serca w NASZ Klub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No i tak powinno być, nie po to się coś "tworzy", żeby w jednej chwili coś rozpieprzyć ... tylko jedno mnie zastanawia, gdzie są ci bohaterowie, z choćby głupim PRZEPRASZAM, oczywiście skierowanym do STASZKApytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Przepraszam że się wtrące. To fakt każdy odpowiada za swoje czyny. Poza tym jechaliśmy w grupie i pomimo wszystko było powiedziane przez oprowadzających (jeśli ktoś chce wyjść lub źle się poczuje proszę mówić) także powinniśmy pilnować siebie nawzajem (niektórzy pili, zasłabnięcie czy podobne sytuacje) . Co do tematu Jesteśmy Klubem Fanów Marki BMW a co powstało w fabryce się nie wypowiem. Rozmawiałem ze Staszkiem niestety cała ta sytuacja jest podpisana nazwą klubu i jego imieniem i nazwiskiem . Nie jestem ideałem i w ogóle jeśli kogoś uraziłem czy coś przepraszam. Dla mnie cała ta sytuacja jest moralnie zła ponieważ czego można było się spodziewać ( że niemcy wystawią rachunek za całą tą akcję) Wtedy kto pokrył by to( Nawet sprzedaż auta mogłaby okazać się napiwkiem) Przede wszystkim słowo przepraszam należy się od wszystkich dla Staszka i wszystkich którzy zajeli się organizacją całego wyjazdu. Naprawde prosto wsiąść do autobusu i jechać. Edytowane 7 Maja 2013 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi