Krzysiek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Niestety dzisiejszego ranka forum uległo krytycznej awarii, przyczyną najprawdopodobniej był zbyt duże obciążenie serwera. Obecnie przywróciłem forum do stanu z godziny 0:25 z dnia 5.05.2013. Niestety wszystkie posty, tematy itd napisane po 0:25 a przed 12:46 zostały utracone. Wszelkie pytania, problemy i komentarze proszę w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Potwierdzam-wystąpiła awaria KRYTYCZNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzięki za potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Niemoge wejsc na strone przez FF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja nawet nie powiem na co mi wywaliłokuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Musisz wejsc na www.maxbimmer.pl/index.php Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 to bardzo dobrze ze nie ma nic zapisanego z 5.05.2013 bo starszenie naobrazalem Admina :bag: kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kulki kulaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja nie mam sił się powtarzać i tłumaczyć z tego co napisałem. Po prostu zawiodłem się na podejściu pewnych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja nie mam sił się powtarzać i tłumaczyć z tego co napisałem.Po prostu zawiodłem się na podejściu pewnych osób. A Ty dalej swoje? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 A Ty dalej swoje? :banghead: pewnie przez to siadło forum styki nie wytrzymały lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Czy to ważne !! Życie mamy jedno i wybór należy do nas. Każdy podejmuje decyzje za siebie. Nie muszę się zgadzać ze wszystkimi i o wszystko. Dla jednego jest cult styling a dla drugiego wiejski tuning. Podobnie nasze zdania się rozmijają. Dzięki za szacunek i prawo do własnego zdania lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czy to ważne !!Życie mamy jedno i wybór należy do nas. Każdy podejmuje decyzje za siebie. Nie muszę się zgadzać ze wszystkimi i o wszystko. Dla jednego jest cult styling a dla drugiego wiejski tuning. Podobnie nasze zdania się rozmijają. Dzięki za szacunek i prawo do własnego zdania to raczej nie ma nic wspólnego do awarii forum awaria usunięta wszystko działa OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wszystko działa ok, zamykam temat, Do następnej awarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi