rush Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jak wrzucamy zdjęcia w dużej rozdzielczości to w zależności od rozdzielczości ekranu na jakiej ktoś ogląda forum posty mogą się "rozjeżdżać" proponuję takie rozwiązanie jak jest na raceism czy sporcie jak dużych zdjęć byśmy nie zamieścili to w lewym górnym rogu jest przycisk do powiększenia foty a w postach wyświetlają się w rozmiarze 800x600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a jak z tym tematem? olany? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 wszyscy pojeli :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 RACEISM jest oparty na phpBB3 bmw-sport tak samo, nasze forum stoi na vBulletin i nie wiem czy to nie tego kwestia, w phpBB3 wrzucone zdjecie jest automatycznie skalowane vBulletin tak nie robi niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Pewnie trzeba jakiś dodatek zainstalować, poproszę o wrzucenie w temacie fotki, która spowoduje rozjazd forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ja uzywam FF i nic nie rozjeżdża,może jedynie jak są spore to przy ładowaniu,ale po jest jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 u mnie tez sie nigdy nie zdarzylo,zeby cos bylo nie tak jak trzeba,zawsze jest olrajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 na Google Chrome sie rozjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 na Google Chrome sie rozjeżdża cza załadować FF :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 mialem i nie pasi Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 explorer? ale jak dla mnie to nie przegladarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) przecież tu nie jest mowa o przeglądarce tylko o skrypcie który załatwi sprawę ja tez mam ff ale nie każdy ma poza tym jak ff zmniejszy zdjęcia to nie ma w górnym rogu możliwości komfortowego powiększania go też jak widzisz że pojawił się przycisk do powiększania zdjęcia to wiesz że zdjęcie jest w większym formacie a tak żeby to sprawdzić trzeba otworzyć każdą fotę w nowym oknie albo w tym samym co jest pracochłonne Edytowane 7 Czerwca 2013 przez rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 [ATTACH=CONFIG]25672[/ATTACH] Wrzucam fotkę i od razu robi miniaturkę, jak wrzucacie te fotki, że nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 dodałes jako załącznik (chyba) a reszta jest w img ... /img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Teraz rozumiem, powinno już być dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 no jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 5 minut roboty, a ile było czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 iligancko dziękujemy a jak jeszcze można pomarudzić to dałby się ta zrobić że fotka po powiększeniu pokazywałaby się jako pierwszy plan, a otwarta strony byłaby tłem? a nie tak jak teraz że otwiera się w nowym oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 a jak jeszcze można pomarudzić to dałby się ta zrobić że fotka po powiększeniu pokazywałaby się jako pierwszy plan, a otwarta strony byłaby tłem? a nie tak jak teraz że otwiera się w nowym oknie? Tak się nie da. Może być jako: - otwarta w nowym oknie (tak jest teraz) - otwarta w tym samy oknie (znika forum pojawia się fotka) - powiększona w poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ok to temat zamkniety ja dziekuje bo jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi