JAMEX Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam prosze o pomoc wymieniłem dzis kierownice w moim e46.Nowa z m pakietu przykrecona a ku mojemu zdziwieniu poduszka na dole lezy ladnie a gora odstaje na dodatek sie chwieje zaczepy łapia na pewno 3 razy sprawdzalem.W starej nie lezala idealnie ale choc sie nie chwiała.Poprzednia kier po lifcie dodaje zdjecia jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 kable gdzies zamotałeś na gorze i tam odstaje a na dole nie ma przerwy innej opcji nie ma bo widze na focie wszystko jest ok sprezynka jest zaczepy git to musi byc zamotany kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 . Rozbierz i powoli poskładaj z powrotem. Jak wyżej, gdzieś pomotałeś w kabelkach i coś prężyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 He, he, zeby nie było dzisiaj z Bastarsem też z tym walczyliśmy u mnie i pomimo układania ładnie kabli delikatnie odstaje ale tragedii nie ma a kiera taka ładna że narazie zlewam to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Lekko młotkiem i na silikonlololWejdzie jak trzahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi