Bromba Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Legnica - Oficjalny Portal Miasta: Aktualności Wieże Zamku Piastowskiego otwarte dla odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 takie pytanie do młodszego pokolenia nie wiecie czy dzieje się coś ciekawego w klubach we wrocławiu , następną sobote, jakieś rozpoczęcie ferii albo coś takiego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 ktos sie wybiera? ja raczej nie przepuszcze: Linkin Park bilety - Eventim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) COŚ się dzieje na Niskich Łąkach. Okno otwarte i słyszę jak tam jacyś specjaliści zdrowo upalają chyba ruszę bejcę i podjadę zobaczyć. Ktoś wpadnie? Wrzucam troszkę fotek [ATTACH=CONFIG]29107[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29108[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29109[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29110[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29111[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29112[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29113[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29114[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29115[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29116[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29117[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29118[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29119[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29120[/ATTACH] Byłem zaskoczony ponieważ srebrne E36 w sedanie miało blachy SBI "rodak" niestety złapał kapcia i stanął na końcu toru i nie miałem okazji zapytać skąd jest Ale ogólnie było głośno, było dużo dymu a kawałki gum latały w powietrzu. Edytowane 22 Marca 2014 przez Pirooz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 e Lubin.pl - Portal informacyjny Lubina i okolic — Monster Truck Stunt Show w Lubinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 e Lubin.pl - Portal informacyjny Lubina i okolic — Monster Truck Stunt Show w Lubinie Zbyszek ale to było 4 lata temu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Dziś dostałem ulotkę na najbliższą niedzielę :twisted: [ATTACH=CONFIG]30899[/ATTACH] Sory za tamten link byłem pewien, że to to, a trzeba było sprawdzić. :bag: Edytowane 8 Lipca 2014 przez Zgibniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 http://www.kielich.lubin.pl/memorial-pp14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Capgemini | IT Automotive Open Day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 może trochę późno ale jak by ktoś miał wolne popołudnie i ochotę na wspólne charytatywne bieganie bez rywalizacji to zapraszam [ATTACH=CONFIG]38126[/ATTACH] Dołącz do nas na Facebook-u! Już w niedzielę Stowarzysznie Wołów Biega or*ga*ni*zuje w ra*mach wsparcia akcji cha*ry*ta*tywnej „Szla*chetna Paczka” 1 BIEG SZLACHETNEJ PACZKI W WOŁOWIE. Za*praszamy wszyst*kich mi*ło*śników bie*gania i nie tylko, wszyst*kich którym nie jest obo*jętny los dru*giego czło*wieka, ro*dziny ocze*ku*jącej pomocy. Po*bie*gnij i Ty dla „Szla*chetnej Paczki” 1. Termin i miejsce - 22 listopada 2015 roku –niedziela - zbiórka uczest*ników – parking przy OSiR ul Panieńska, g.13.00 2. Cel imprezy - po*pu*la*ry*zacja biegania, - wsparcie akcji cha*ry*ta*tywnej „Szla*chetna Paczka” 3. Pro*gram - wspólna rozgrzewka - wspólny bieg 4. Or*ga*ni*zator zapewnia - dobrą zabawę - grochówkę dla wszystkich uczestników , 5. Uczest*nicy zapewniają – - fre*kwencję i humor, - Wasze inne po*mysły – zgło*szone wcze*śniej or*ga*ni*za*to*rowi i te ad hoc – mile widziane Im*preza od*bę*dzie się bez względu na pogodę! Bieg nie będzie wyścigiem a raczej wspólną przebieżką .Nie ma zapisów , nie ma wpisowego , nie ma pomiaru czasu, nie przewidujemy klasyfikacji. Liczymy na Wasze dobre serduszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 http://fen-mma.com/wp-content/uploads/2015/11/fen-10-logo-new.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil 328 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 BMW Klub Świdnica relacja z wczorajszego Spotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Milicz- kto jedzie? American Cars Mania - Międzynarodowy zlot samochodów amerykańskichMiędzynarodowy zlot samochodów amerykańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Od wczoraj otwarte jest lodowisko na pergoli koło Hali stulecia, możliwość wypożyczenia sprzętu na miejscu. Zabieramy też 2 zł na szafkę- zwrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Temat odświeże bo coś cisza od zeszłego roku, a wydarzeń było bardzo dużo przynajmniej w hali gdzie pracuję. Teraz właśnie disco mix trwa- Doctor Alban na scenie. A więc tak we Wrocławiu w hali stulecia w najbliższym tygodniu bedzie: 11.11 - Koncert Perfekt i TSA 12.11 - Maryla Rodowicz 13. 11 - Wodecki / widowisko 14. 11 - Lord of Dance 17. 11 - Hip hop festiwal 18. 11 - Reggae festiwal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Idzie ktoś na one love ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Halo Halo!!!! są tu jacyś biegacze?? zapaleńcy? amatorzy? zawodowcy? Jak by ktoś miał chwilę wolnego czasu i chciał ją spędzić aktywnie a przy okazji wspomóc szczytny cel to serdecznie zapraszam na IV cross mikołajowy w Brzegu Dolnym. Dystans i atmosfera happeningowa, bez żadnych spin. Gwarantuję miłą atmosferę i świetną zabawę więcej informacji tutaj: https://www.facebook.com/events/123903254998200/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dnia 13.11.2017 o 11:46, cziko napisał: Idzie ktoś na one love ? To Ciebie ustrzeliłem na terenie hali Pomagałem przy organizacji One Love i HH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Dixx37 napisał: To Ciebie ustrzeliłem na terenie hali Pomagałem przy organizacji One Love i HH Czyli jednak ktoś był na one love. Ja byłem tam dwa dni - w każdym sektorze, ale Maxbimmera nigdzie nie widziałem :-/ Edytowane 24 Listopada 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jutro startuje lodowisko na pergoli koło halo stulecia- pod chmurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Godzinę temu, cziko napisał: Czyli jednak ktoś był na one love. Ja byłem tam dwa dni - w każdym sektorze, ale Maxbimmera nigdzie nie widziałem :-/ Bo Lijo zamawia ramki od 3 tygodni Stałem 4 auta dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Takie ceny na rok 2017 / 2018. Edytowane 24 Listopada 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 http://www.gazetawroclawska.pl/motofakty/a/fabryka-driftu-otwarta-kleby-dymu-i-pisk-opon-przy-stadionie-zdjecia,12708564/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 4 godziny temu, Dixx37 napisał: http://www.gazetawroclawska.pl/motofakty/a/fabryka-driftu-otwarta-kleby-dymu-i-pisk-opon-przy-stadionie-zdjecia,12708564/ Ciekawe powiedzmy ze chcialbym sprobowac i co ide swoim autem i jakis ziomutek bedzie mi mowil co i jak co chu....wo a co dobrze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi