Szpadyzor71 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 To ja poprosze ta nazwę. Chętnie przetestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jutro jade znów do PL więc dam Ci znać jak to się nazywa i adres przedstawicielstwa w Polsce jak znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxjarsonxxx Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 TOTAL QUARTz RACING 10W-50 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Sam producent mówi - używaj oleju syntetycznego tak długo jak będziesz mógł lub będzie cię na niego stać, obala kolejny garażowy mit związany z tym że jak samochód osiągnie taki a taki przebieg to lej do niego półsynt lub minerał bo jak mawiają garażowi cwaniacy już nie ma sensu - tym samym skazując czyjś motor na pójście w zatracenie. W końcu ktoś mówi jak ja. Mam 342tyś.km w mojej lodówce i od zawsze pełny syntetyk. Nadal na takim jeździ i jest w naprawdę świetnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi