Kondziu Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Chyba raczej na 225:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ayhem Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 nie ma co więcej diagnozować. dziś odkręciłem korek wlewu płynu chłodzącego, dolałem troche petrygo, odpaliłem silnik z otwartym korkiem, i blum blum blum blum.. :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ... znaczy się zapowietrzony? I jak już kombinujesz, to zastąp petrygo płynem prestone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ayhem Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Bombelki nie lecą cały czas, tylko co 3-5 sekund. Na dodatek mocniejsze gazowanie nie wpływa na ilość bubli %) Zresztą jakaś przyczyna musiała byc tego, ze nagle się zapowietrzył? To troche niemożliwe że w korku nagle sie zapowietrzył i zaczął sie grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4ayhem Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Niestety koledzy, ale okazało się tak, jak myślałem. Padł silnik, całkowicie. Pozwolę się ogłosić w takim razie, bo kasy na naprawę nie mam.. [sprzedam] Uszkodzone BMW e36 318i Edytowane 6 Lipca 2013 przez m4ayhem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi