Stifler Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam. potrzebuje informacji na temat visco w e46 320 i . A chodzi o to że po odpaleniu auto chodzi zaczyna łapac temperature wkońcu temp.staje w pionie auto dogrzane nie gotuje sie ani nic a visco mogę zatrzymac palcem. Czy to tak może byc?? moim zdaniem to coś nie tak to visco działa chociaż nie grzeje sie i nie ma objawów przegrzania itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 tak ma być,żeby visco się zapięło,naprawde musisz przygrzać auto,ale teraz tego nie sprawdzisz raczej..lato,+30,korki,wtedy usłyszysz upragnione V8 pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jest to moja pierwsza bmka z visko i nie wiem właśnie dokładnie jak to działa a nie chce na robic sobie bigosu. kumpel ma e36 tez 2.0 i i jak dodaje gazu jak chodzi to visco mu zaczyna zapierdzielać jak potłuczone a u mnie tak nie jest wieć zacząłem sie zastanawiac co jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jeśli przy takiej pogodzie jak teraz tak się u niego dzieje to zdecydowanie u niego jest coś nie tak, możliwe że ma na sztywno skręcone - no chyba że cały czas jej do odcinki dajelolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jeśli przy takiej pogodzie jak teraz tak się u niego dzieje to zdecydowanie u niego jest coś nie tak a niby czemu?przecież nie załącza mu się,może lekko zatrzymać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Przy dodawaniu gazu normalnym jest, że wentylator będzie pracował, ale nie visco. Jak wyżej, dopóki wskazówka nie przekroczy połowy zapomnij i załączonym wentylatorze. Nawet latem przy wysokich temperaturach niekiedy rzadko się załącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 kumpel ma e36 tez 2.0 i i jak dodaje gazu jak chodzi to visco mu zaczyna zapierdzielać jak potłuczone Jeśli przy takiej pogodzie jak teraz tak się u niego dzieje to zdecydowanie u niego jest coś nie tak a niby czemu?przecież nie załącza mu się,może lekko zatrzymać.... Wiśnia nie mówi o aucie Stiflera :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi