YOGIRDM Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) hmm?nie wiem jak to napisać,po prostu,mam takie książki,i nie wiem co mam z nimi zrobić,szkoda mi ich wyrzucić bo to historia motoryzacji,raczej nie bede miał w życiu takich aut,ale wiem że są ludzie ktorzy sie nimi pasjonują,więc jak znacie kogoś takiego dajcie mu znać ze ktoś u Was na forum ma takie fanty,sprzedam tanio,pozdrawiam http://tablica.pl/oferta/sam-naprawiam-fiat-126p-lada-dacia-trabant-i-inne-CID5-IDSpBh.html Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez YOGIRDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 popraw ogłoszenie bo poleci do kosza zdjęcie +cena czytaj regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGIRDM Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 w aukcji sa fotki,nie byla odswierzona po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi