psokl Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam, koledzy poradzcie gdzie kupić nowy przepływomierz bosha do silnika m47n - chodzi mi o to żeby nie władować się w jakąś podróbę, no i przy okazje żeby cena była przyzwoita. Być może ktoś już taki zakup przechodził i się podzieli doświadczeniem. pozdrawiam PIotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Mój szwagier kupował i zakładał u Adriana w ADT Tuning. Już ponad rok i jest wszystko ok,a auto po wymianie ożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Spróbuj tutaj. Ja w sumie tylko stąd biorę części... Sklep Super BMW Nowe oryginalne Części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Myślę,ze w pierwszej kolejności należałoby szukać w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych,tam masz największy wybór i szansę na to,że dostaniesz. ewentualnie portale aukcyjne z częściami do BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi