Gość ChriS. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Chce u siebie wyrzycic telefon, czy ktos po zdjeciu pozna, czy to jest wysuwany podlokietnik? BMW E39 Podłokietnik tunelu Czarny F-Vat ŻORY (3166714610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sprzedawca twierdzi, ze tak. Nie chce tego ze schowkiem. Wywalam telefon bo go nie uzywam, ale chcialbym zamontowac bluetooth'a. Wielu ludzi mowi, o zmianie tylko jednej rzeczy w aucie, tego modulu i programuje sie wtedy telefon DISem i jest gitara. Czy ktos to u siebie przerabial i pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Powiem szczerze, że wizualnie niczym ten ze zdjęcia nie różni się od mojego ze schowkiem, podnoszony do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No wlasnie dostalem maila, ze nastapila pomylka i jest to otwierany ... Ehh szukam nadal pewnego info na temat bluetootha, najlepiej osoby, ktora to robila, a nie slyszala zebym sie nie meczyl miesiac z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Gdzie i kto tak mówi - sam myślę o BT w aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to nie jest wysuwany podlokietnik , w tym linku jest zdjecie podlokietnika rozsuwanego ze schowkiem oczywiscie http://tablica.pl/oferta/bmw-e39-530d-nawiew-tunel-srodkowy-podlokietnik-schowek-CID5-ID2jkSf.html Zmienialismy u siebie nie dawno nie ktore osoby mowia , ze to poliftowy <lol>, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Gdzie i kto tak mówi - sam myślę o BT w aucie... BMW-klub.pl • Zobacz temat - e39 530i Bluetooth - dostawienie, co trzeba i jak BMW-klub.pl • Zobacz temat - e39 telefon simens "dosłownie podmieniłem moduły z bagażnika i śmiga tylko parowanie telefonu mam przez inpe nie działa z mordki na kierownicy" "jak masz simensa to zrób tak jak ja kupiłem na allegro moduł bluetooth zamieniłem ten co mam na ten co kupiłem (wtyczka była taka sama ) i teraz mam normalnie działający zestaw z bluetooth (jedynie nie pokazuje książki na wyświetlaczu ) jest jedna wada ,nie można sparować telefonu przez przycisk na kierownicy po prostu podpinam się kompem i przez impę paruje telefon pozdrawiam" Niezle, nie? Dzieki Jareknes, juz przeszukalem cale allegro, same brzydkie ;/ czekam na nowe, bede kontrolowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi