Hrycu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam. Mam przykre doswiadczenia z "serwisem" Sport Technika z ul Rogowskiej 117C. Robilem u nich zawieszenie przednie. wachacze, koncowki drazkow, drazek. Sama wymiana czesci w zawieszeniu bez problemu. Na koniec ustawienie zbierznosci. Serwis chwali sie najnowszym sprzetem 3d do ustawienia geometrii. Ustawiali zbierznosc pol dnia, a za kazdym razem inne pomiary komputer pokazywal. Po jezdzie testowej raz w lewo sciagalo, raz w prawo. Kierownica skrzywiona. Ogolnie tragedia! Dwa razy reklamacja. Meczyli sie ale auto i tak zle jezdzilo (dodam ze przed naprawa zawieszenia jezdzilo idealnie). Pojechalem na 3 reklamacje i panowie juz nie chcieli mnie obsluzyc, tlumaczac sie ze nie ma czasu na tego typu reklamacje bo maja mase roboty z innymi autami. Zaproponowali mi podjechac za tydzien. Zbliza sie weekend majowy, chce leciec w trase ale auto niesprawne i moim zdaniem powinna reklamacja byc na miejscu uwzgledniona, szczegolnie ze to juz 3 reklamacja! Wkurzylem sie i pojechalem.. Zapisalem sie na geometrie w rs serwis. Szkoda mi nerwow na ten warsztat. Pierwszy i ostatni raz!! Niepolecam. PS. Mechanik tlumaczy sie ze komputer do zbierznosci oszukuje i probowal mi na oko ustawic zbierznosc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 na oko ustawic zbierznosc.. jaki cymbał powiedz że nie chcesz żeby tobie to poprawiali tylko zwrócili koszta i jedź do innego warsztatu poszukaj sobie http://www.maxbimmer.pl/f36/nasze-warsztaty-samochodowe-620/?highlight=polecane+warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 ja tylko raz byłem na ustawianiu i od tamtej pory sam sobie ogarniam bo robią na sztukę strasznie... potem sprawdzałem u znajomego patent 2x i za każdym razem robię to idealnie Mierzymy tuż za zderzakiem i na końcu i wychodzi czy zbieżność czy rozbieżność ps. Ważne aby te (w moim wypadku białe) płaskowniki były sztywne i proste. U mnie uginały się góra dół, ale na boki nie więc ujdzie ;P. Tak czy siak ustawiłem idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi