Markus9292 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witajcie Zastanawiam się nad oklejeniem "drewna" folią carbon, tylko potrzebuję opinii czy poprawiło by to wygląd środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Oczywiście, carbonizacji w klubie cd. Jeśli chodzi o mnie to drewno mógłbym zostawić co najwyżej w serii 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Będzie zdecydowana poprawa. Polecam Ci to w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 popatrz na fotki innych kolegów robili takie rzeczy i autko zdecydowanie lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dobra to w takim razie kupię folię i w któryś dzień okleję, efektami na pewno się pochwalę. Dzięki za doradzenie bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A ja polecam kupić drugi komplet plastików, to drewno to rarytas w compakcie i pewnie znajdziesz na niego chętnego za odpowiednie $$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Nie będę sprzedawał drewna bo jest ono popękane i pewnie grosze bym za to dostał jakby ktoś w ogóle to by kupił Dziś znalazłem trochę czasu o okleiłem nerki. Lepiej wygląda czy na darmo się nakleiłem? Edytowane 1 Maja 2013 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Hmm, lepiej nie lepiej... Ja bym prysnął w czarny mat:p Na pewno jest lepiej jak było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Zastanawiałem się nad malowaniem ale czytałem na forum, że później są odpryski itp. więc wybrałem folię. Myślę, że z nią nie będzie problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja swoją pomalowałem ok. 2 lata temu i nie ma żadnych odprysków:) A jak się pojawi jakiś to zawsze można poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No można ale już za późno, nie będę odklejał folii jak zacznie coś się z nią dziać to wtedy walne czarnym matem i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dziś miałem pomocnika i trochę sobie pokleiłem, bo samemu to ciężko jedna osoba musi podgrzewać, druga kleić. Jak dla mnie środek wygląda dużo lepiej Jedynie została mi do oklejenia gałka do zmiany biegów, ale dziś już sobie dałem spokój Tak przy okazji szukam włącznika do świateł awaryjnych, jeśli ktoś ma to proszę o kontakt Niestety przy wyciąganiu tego włącznika odłamało mi się kawałem plastiku, widać na zdjęciu. Jeszcze się wziąłem za mechanizm do szyby od strony pasażera bo coś mi szwankuje dlatego drzwi tak wyglądają Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 carbon robi mega robote tylko zdziwiło mnie jak to jest możliwe że ręczny okleiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No właśnie ręczny Próbowałem na wiele sposobów, ten chyba jest jedyny jednym z lepszych bo pewnie można to lepiej zrobić. Na dole tam gdzie jest część karbowana jest łączenie folii na całej długości. Jest to niewidoczne miejsce więc tak to zrobiłem. A otwory to wiadomo tak samo jak inne części się okleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zaraz mnie zbesztacie, ale drewno jest PIĘKNE! sam długo szukam kompletu drewna, a przynajmniej tej środkowej konsoli na około lewarka do E36... i znaleźć nie mogę(((:2bacik::drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi