roger4 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Mam pytanie do wszystkich posiadaczy e 36 dotyczy ono ogrzewania Czy u was jeśli ustawicie pokrętło nawiewu ciepłego powietrza na ful, a pokrętłko kierunku nawiewuna strumienia na środkowe kratki leci ciepłe czy zimne powietrze? U mnie zimne ciepłe leci tylko na szybe i nogi. Kolega też ma e-36 i ma taki sam efekt. To jest taka konstrukcja czy coś mamy uwalone? Jeśli tak to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Potwierdzam - nastawienie kierunku nawiewu powietrza na "środkowe" - czyli prosto na klate :mrgreen: powoduje dmuchanie powietrza bazpośrednio spod auta - bez ogrzewania. Powietrze ciepłe leci tylko przy nastawieniu "szyby" i "nogi" :wink: Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger4 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dzięki za informacje tak też myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 chyba ze jest klima, wtedy mozna ustawic cieple na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 aby ciepłe powietrze żeby leciało na twarz trzeba ustawić pokrętło w pozycji pomiędzy "nogami a głową". Sam to niedawno gdzieś przeczytałem, bo sie wkurzyłem kiedy musiałem kawał drogi ze zmarzniętymi rękoma jechać i nie chciało ciepłe powietrze lecieć.Sposób sprawdzałem i jest skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 aby ciepłe powietrze żeby leciało na twarz trzeba ustawić pokrętło w pozycji pomiędzy "nogami a głową"(...) sie wkurzyłem kiedy musiałem kawał drogi ze zmarzniętymi rękoma jechać (...) Mam to samo (z rękoma) - dzisiaj przetestuje <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi