pablo90 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ma ktoś jakiś pomysł na przewiezienie podsufitki do e46 sedan w e46 sedanbmw_1 bez ściągania mojej podsufitki. Podobno można wsadzić ją przez przednie drzwi, ale czy zmieści się podwieszona do sufitu bez ściągania słupków itd. Czy ktoś praktykował taką teorię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 w e36 coupe tak się dało u ciebie raczej nie bo drzwi mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Podobno wchodzi przez przednie drzwi po położeniu i odsunięciu foteli, ale nie chce po nią jechać i się zdziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 w e36 sedanie wyszła przez przednie prawe drzwi bez większego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja w E32 musialem tak naginac ze pekla mimo, ze wyjalem przednie fotele i omalo co nie odkrecalem przednich drzwi.. Pomierz to i dowiedz sie od kogos kto to robil bo szkoda podsufitki, Danio w kombii chyba przez bagaznik wkladal. Ogolnie to troche zabawy. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 niepiowiem jak ale miras przewiózł podsufitkę do e46 touringa z poznania do polkowic a on ma sedana e46 ale nie wiem czy swoim jechal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 a gdzie chcesz po nią jechać? jeżdże busem to moge ci ją zgarnąć;D jak będzie przy trasie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 w sedanie e46 podsufitkę najłatwiej jest wsadzić przez tylne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja nigdy nie demontowałem swojej, ale tak jak pomyślę co i jak to faktycznie tylko i wyłącznie przez tylne drzwi. Innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja kładłem fotele i jakoś się dało ale to e36 coupe a czy w e46 tylne drzwi nie są węższe od przednich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) a gdzie chcesz po nią jechać? jeżdże busem to moge ci ją zgarnąć;D jak będzie przy trasie;p Jutro chce po nią jechać do Słupca między Koninem a Wrześnią. Jakoś będę musiał dać sobie radę bo na darmo jechać 170km w jedną stronę to średnio Właśnie wszędzie mówią że fotele na max do tyłu i wchodzi przez przednie. Chciałem jeszcze zdążyć na jutrzejszy spot, ale nie wiem czy się wyrobię, najwyżej przyjadę z zapakowaną i od razu będzie odpowiedź czy wejdzie czy nie bmw_1 Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez pablo90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właśnie wszędzie mówią że fotele na max do tyłu i wchodzi przez przednie. Przerabiałem to u siebie i powiem ci ze na 100% nie uda ci sie wyciągnac jej przez przednie drzwi. Tylko tylne i powiem ci ze tez łatwo nie jest, tym bardziej ze jest miekka jak papier.. A co do podwieszenia to jak sciągniesz słupki i uchwyty to podsufitka spadnie ci na głowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Przewieziona ! bmw_1 Przez tylne drzwi wchodzi jak w masło. W dwie osoby założyliśmy w jakieś 2,5h (pierwszy raz) i prawie żadnych ofiar. Dzięki wszystkim za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi