bigbud Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam! mam do sprzedania lotke od E36 ze znaczkiem M. Czarna dosc wysoka. jedyny mankament to urwane 4 sruby od mocowania ktore tkwia w srodku. Ogolnie lotka wyglada calkiem calkiem nie jest porysowana, uszczerbiona czy cos. interere mnie tylko odbior osobisty we wrocku, bo jestem leniwy i nie chce mi sie isc na poczte zeby wyslac. co do ceny mozemy sie dogadac. jesli chcesz za nia dac 50 zl to nie dzwon nie chce tez jakiejs kosmicznej kasy. moj nr. to 537146368 mozesz wyslac mi maila na krys.nad@o2.pl ale żadko tam wchodze. jak nie bede odbieral to napisz esa. oddzwonie. moge tez zamienic sie na oryginalny zderzak do Compacta E36 a wtedy bede mial do sprzedania ''ekhem'' tuningowy zderzak w troszke gorszym stanie. tzn. do malowania:) POZDRAWIAM!! Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez bigbud zapomnialem cos dopisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Brak ceny = kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi