Michał1986 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 czy ktoś może mi powiedzieć czy mial podobny prolem?? Jeżeli tak to co było przyczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Miałem podobne kłopoty w poprzednim aucie - VW Polo. Powodem była dziura pod akumulatorem. Niestety wtedy zbyt długo zwlekałem i akumulator wpadł do środka :mrgreen: Zalecam nie odwlekać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 mam podobny problem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Polecam lekturę :mrgreen: http://forum.maxbimmer.pl/topics21/cieknie-komus-albo-ciekla-woda-do-bagaznika-vt3074.htm zaczęło się od wody w bagażniku a skończyło na kałuży z prawej strony <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1986 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 witam - ten problem również został wyeliminowany - powód - rdza podszybia. Rozwiąznie - nowe blachy zrobione podcza wymiany podłogi i progów. Problem rozwiązany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi