Dziedzic Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Kupie E36 328 lub mocniejsze coupe lub cabrio ale tylko z hard topem, bardzo ew. sedan... cena do 15 000zl - skrzynia tylko manualna - biale lub bananowe skory najlepiej wnetrze indywidual - jesli juz "bite" to dobrze zrobione a nie drut - nie zajechane - wszystko ma byc zdrowe:) - klimatyzacja - mile widziane drewno - gaz (to dla mnie żaden plus,to auto będzie robiło max 200km/1,5miesiaca) - czarne skory lub velur moga byc...ale i tak beda wymienione wiec to zaden plus... Nie interesują mnie auta np za 4000zl ..bo tu se dołożysz, a tu se zmienisz, tu se zrobisz zaprawkę.... i wyjdzie Ci taniej....bo takie auto to ja mam ... Auto musi być warte wysokiej ceny i wcale nie chodzi o to aby na struclu byly alufelgi wart 10 000zl:) Co najwyżej wnetrze moge zmieninic ale całość auta nie może przekroczyć 15 000zl Pozdrawiam Dziedzic Ps Jestem z Gdanska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa049 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Siemka wejdź na moją aukcje piętro niżej. Jak się spodoba to może ktoś z klubowiczów dokona oględzin i podzieli się opinią. BMW E36 M-PAKIET DUŻO ZDJĘĆ LUB ZAMIANA NA ZAFIRĘ (3201838141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi