Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

poprostu musze sie nauczyc kleic filmiki w vegas 10 bo nie ogarniam programu a takie mini telepanie rak w tamtym programie sie wyregulije i byloby plynnie

a taki profi slajder to od 2 do ramienia za 5 tys a ja az tak nie mam profi sprzetu zeby krecic takimi drogimi sprzetami :lol: czysto hobbystycznie jak mi sie nudzi w pracy to robie filmiki ze zlotów :4:

poprostu musze sie nauczyc kleic filmiki w vegas 10 bo nie ogarniam programu a takie mini telepanie rak w tamtym programie sie wyregulije i byloby plynnie

a taki profi slajder to od 2 do ramienia za 5 tys a ja az tak nie mam profi sprzetu zeby krecic takimi drogimi sprzetami :lol: czysto hobbystycznie jak mi sie nudzi w pracy to robie filmiki ze zlotów :4:

co Ty ******lisz :mrgreen:

MiniGorilla,dolly skate,slider,jazda kamerowa (3327756378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

taki szit, do tego statyw za grosze ktory da sie przykrecic do tej deski i juz masz mysle ze duzo plynniejsze ujecia :)

co do wypowiedzi rusha :bag:

tanio to mozna wiesz kupic m pakiet z laminatu

jesli chodzi o slider to tylko i wylacznie takie cos ale tu jestes uzalezniony od 1,5 metrowej przestrzeni

Slider Genesis HD 150cm do aparatów video DSLR (3285946690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a mi bardziej chodzi o stabilizator obrazu z ktorym mozna sie poruszac

utopiłem kase w takim czyms ale szczerze mozna sobie to wsadzi w 4 litery

UCHWYT STABILIZATOR DO KAMER VIDEO DSLR WaWa (3347524551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jesli i wylacznie to takie cos

Glidecam HD 2000 stabilizator steadycam kamery (3337918642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo System Glidecam HD-4000 Kamizelka podwójne ramię (3337425709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to jest sprzet w ktorym mozemy skoczyc z 10 pietra na beton i przy kontakcie z ziemia bedzie pełna stabilizacja upadku :lol:

a nagrywanie czym takim jak gopro i mija sie z celem to jest tylko i wylacznie z mojej nudy takie zajecie jak krecenie sobie filmikow :4:

ale to nie w tym temacie takie wywody bo bedzie warn

co do wypowiedzi rusha :bag:

tanio to mozna wiesz kupic m pakiet z laminatu

ja mam orgyinał :mrgreen:

jesli chodzi o slider to tylko i wylacznie takie cos ale tu jestes uzalezniony od 1,5 metrowej przestrzeni

Slider Genesis HD 150cm do aparatów video DSLR (3285946690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a mi bardziej chodzi o stabilizator obrazu z ktorym mozna sie poruszac

utopiłem kase w takim czyms ale szczerze mozna sobie to wsadzi w 4 litery

UCHWYT STABILIZATOR DO KAMER VIDEO DSLR WaWa (3347524551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jesli i wylacznie to takie cos

Glidecam HD 2000 stabilizator steadycam kamery (3337918642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo System Glidecam HD-4000 Kamizelka podwójne ramię (3337425709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to jest sprzet w ktorym mozemy skoczyc z 10 pietra na beton i przy kontakcie z ziemia bedzie pełna stabilizacja upadku :lol:

a nagrywanie czym takim jak gopro i mija sie z celem to jest tylko i wylacznie z mojej nudy takie zajecie jak krecenie sobie filmikow :4:

ale to nie w tym temacie takie wywody bo bedzie warn

ja się na tym nie znam, pisałem tylko propozycje, bo wydaje mi się że dużo stabilniej byłoby na takiej desce niż w ręce

wiadomo że slajdery za 2-5tysi zrobiłyby robotę ale jak na kręceniu filmu nie zarabiasz to bez sensu takie pieniądze ładować

• 2 tygodnie później...