Biohazard Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam Mam pytanie wymieniałem w czerwcu u mechanika łożysko koła przedniego było to nowe łożysko z piastą kupione na allegro. łożysko bmw E36 Mamy grudzień a ja mam znowu to samo łożysko do wymiany byłem dziś na wulkanizacji gostek złapał się za koło a tam luz jak jadę autem nie słychać szumu ale jak był podniesiony na podnośniku i pokręciło się kołem to słuchać. Co jeszcze może mieć wpływ na to ze tak szybko siadło to łożysko może jakaś inna część ma na to wpływ. Zapomniałem dodać że nie mam tych dekli zasłaniających piastę a może to ze jakiś brud tam się dostał piasek itp… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzik Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No własnie sam sobie odpowiedziałeś,brak dekielków widzisz co piach potrafi zrobić z nowym łóżyskiem, pozostaje wymiana na nowe i założenie obowiązkowo dekielków,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 gdzie w e-36 2.0 są te elektrozaworki od grzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wydaj trochę więcej kasy i tym razem kup dobrej marki łożysko. Pewnie dlatego mechanik zawsze mi powtarzał że jesli mam zamiar autem jeździć to żebym na tym akurat nie oszczędzął, bo słabej jakości łożosko podobno może strzelić nawet po 100km, a po 10000km to już napewno, gdzie na dobrej jakości łożysku powinnieneś dojeździć do końca żywota auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi