szocha1991 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 zostawilem konkurencje daleko z tylu,choc multipla jest blisko :dance: ścisła czołówka :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 i coś z mojego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) robin spoko klasyk a2 fajne quashqai tylko czarny pontiac aztec - czarny jest spoko (smigalem nawet kuog) favorit ujdzie espace - spoko dacia podoba mi sie w wersji kombi PT bardzo fajny klimat AX ujdzie :4: to jest brzydkie - ale ma tez plusy TOYOTA YARIS VERSO lecimy po calosci... a najbrzydsze BMW ? 8) dawac!!! Edytowane 17 Maja 2013 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 robin spoko klasyka2 fajne quashqai tylko czarny pontiac aztec - czarny jest spoko (smigalem nawet kuog) favorit ujdzie espace - spoko dacia podoba mi sie w wersji kombi PT bardzo fajny klimat AX ujdzie :4: to jest brzydkie - ale ma tez plusy TOYOTA YARIS VERSO lecimy po calosci... a najbrzydsze BMW ? 8) dawac!!! A są jakieś brzydkie Bmw po za wiejskim tuningiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 a najbrzydsze BMW 8) ?dawac!!! dla mnie jak nie ma mpaka to jest kicha takie normale auto,mpak dodaje tego czegos agrww rar niestety serie 7 musimy z tego wykluczyc bo kiedys mi sie to podobalo ale niee oczywiscie e65 bo e66 juz jako tako wyglada:D seri 1 bym nie kupil na 100%chyba,ze qpe i to tylko Mke ;D badz hartge bo tez dosc wygladaja Jooooł kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A są jakieś brzydkie Bmw po za wiejskim tuningiem ? Polki tez sa najpiekniejsze na swiecie, ale brzydka tez sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Mazda 121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 [h=1]Toyota FJ Cruiser[/h][ATTACH=CONFIG]25518[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 FJ fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 a najbrzydsze BMW ? Poprostu dlamnie seryjne absolutnie niewyglada... W pakiecie i na ladnym kole zaczyna juz fajnie wygladac, natomiast roadster :drool: Moze kiedys u mnie zagosci zawsze mi sie podobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 DLA mnie BMW Z1 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Z1 jest dla mnie taka rarka i klasykiem, ze "brzydki" nie przejdzie mi przez gardlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 a najbrzydsze BMW ? jak to jakie :?: takie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 dobra felga odpowiedzni kolor,troche makijazu i dośc wyglad 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 nic nie pomaga,dalej widze ten paskudny przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 nic nie pomaga,dalej widze ten paskudny przód Nie tyle przód co same lampy, tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 qwa ta perzedliftowa siodemka mega mi sie podoba, gorzej bylo po lifcie kuog kiedys mi sie nie podobala ale doroslem i wiem co mowie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jeszcze raz ktoś napiszę ze mu sie 7 seria nie podoba to przyjade i bedzie zle ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 czekam z kawa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 kawa,a później rozpalimy z tazem i kolegami grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Moje e32 jest najbrzydsze i co teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi