zineq Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 witam was tym razem mam problem z wkłądem zamka nie umie go wyciagnac tzn niewiem i nieiwdze zawleczki drzwi od kierowcy wersja z centralny ;/ ma ktos jakies zdjecia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nie wiem czy ściągnąłeś tapicere w ogóle i czy widziałeś ile tam jest miejsca :?: zdjęcia :?: No nie wiem cz tak owe są gdzie kolwiek... Z tego co pamiętam (ale nie jestem pewien bo dawno temu to robiłem)jest tam otwór na wysokości zamka, przez który wkłada się śrubokręt i na dźwignię odchylasz w lewo (drzwi kierowcy) wysuwając blaszke (wsuwkę) w kształcie podkowy, która ma pójść w prawo. Z lekkim oporem powinna pójść. Zanim wsadzisz śrubokręt to przypatrz sie tam dobrze i nie pomyl blaszki z zamkiem :mrgreen: Przyjemnej roboty życzę <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi