Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jak w temacie sprzedam mojego Nikona , aparat kupiony 2 lata temu w Saturnie we Wrocławiu za 1490zł , zwiedził z nami kawałek świata i właściwie był obecny na większości zlotów gdzie świetnie się sprawdzał zarówno przy fotkach jak i filmach. W komplecie : -aparat Nikon CoolPix P100 -Karta pamięci 2GB -Oryginalna Bateria Nikon -Ładowarka -Kabel USB -Oryginalne Pudełko Aparat w pełni sprawny , bateria spokojnie wystarcza na zrobienie 300-500 zdjęć ... przy robieniu fotek z lampą odpowiednio mniej ale na luzie 200-250 sztuk można zrobić przy intensywnym korzystaniu z lampy. Jakby ktoś chciał poczytać o tym co ma w sobie ten aparat : Nikon Coolpix P100, czyli ultrazoom bez kompromisów – TEST część 1 « Fotoblogia.pl Poniżej aktualne fotki aparatu zrobione godzinkę temu : Cena jaka mnie interesuje to 500zł .... dla forumowicza 480zł Odbiór zdecydowanie osobisty , tak żeby na spokojnie sobie obejrzeć i podjąć decyzję o zakupie. Poniżej wybrałem trochę zdjęć wykonanych tym aparatem , żeby pokazać jak radzi sobie w różnych sytuacjach np. Makro , maksymalny zoom 26x , portrety , słabe oświetlenie itd itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi