Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego forum to chyba mało kogo przekonasz do brewek... Dla większości to zalatuje allegrowskim tuningiem, ale jak to Dudek napisał - rzecz gustu. Spojler może nie jest taki zły, ale optycznie skraca tego już przykrótkiego kompakta. W pierwszej kolejności pomalowałbym progi i doły zderzaków w kolor. Kolor bardzo ładny, jeżeli o niego zadbasz to będzie ładnie lśnić :) Co do amorów może odboje już są luźne i stukają na wybojach?

Fajny kolorek no i dziura w dachu też na plus, który jednak nigdy nie zastąpi Ci klimy (wiem bo mam jedno i drugie :) ) Co do Twojego pytania to fakt załóż temat, ale pewnie mówisz o poduszkach amortyzatorów (są na górze amorka przykręcone do kielichów), ale przyczyn może być więcej, a więc nowy temat to będzie więcej propozycji co może być nie tak.

Szerokości i bezawaryjności.

Malo Compaktow u nas ;) Genaralnie wyglada OK ale te progi to wala strasznie po oczach. Prysnij je chociaz na czarno zeby nie wygladaly jak w szpachli. Brewki moga sie podobac spojler hmm ja bym wybral cos znacznie skromniejszego. ACshitzer ma swietne lotki do compakta Edke calyczas nakrecam ale cos niechce :P. Pomysl cos o lampach i kierunkach powinny znacznie odmlodzic autko.

mi osobiście brewki się podobają ale to rzecz gustu:)

szerokości i bezawaryjności :)

No ale nie do tych kierunków. W coupe to bym jeszcze przyją spoiler Mpakietowy, ale tak jak mi się nie widzi spoiler w coupeji tak tutaj tymbardziej ale tutaj tu kwestia gustu.

Felgi fajne. Wywaliłbym brewki, pomalowałbym doły zderzaków i progi jak pisał Fuji71 w ten kolor, przyciemnisz lekko szybki i wtedy uzyskasz fajny efekt.

jeszcze znajdziesz prawidłową drogę :D

Dobry tekst :D Też tego życzę no i bezawaryjności i szerokości.

ładnie pięknie zakładacie sobie galerie,robicie fotki,ale po kiego zamazujecie tablice :?: jeszcze tak profesjonalnie posługując się pajtem :bag::bag::lol::lol:

Może chodzi o pełną anonimowość i nieutożsamianie z forum. Prawo do anonimowości każdy ma.