PIT Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam mam problem kapie mi z chłodnicy i nie wiem czy tak ma być na środku w dolnej części jest taki króciec wygląda ze do spustu płynu ale niema tam ani śruby ani żadnego korka i właśnie tam sobie kapie płyn może ktoś miał taki problem lub wie po co jest ten króciec . Jeżeli to nic ważnego to silikon załatwi sprawę . Dzięki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 to znaczy ze ktos urwal koncowke korka, tam powinien byc korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam ale ten korek jest wkręcany czy wciskany bo tam niema gwintu , patrzyłem na allegro na foty i w tym miejscu wygląda identycznie jak u mnie to znaczy jest tylko króciec nic nie wystaje sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 spróbuj wsypać proszek do uszczelniania chłodnic moze to pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dzięki za rade jackass, ale nie do tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki_bmw_wlkp Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 witam i co z tym kapaniem u ciebie w koncu wyszlo. ja mam ten sam problem i nie wiem co z tym fantem. jak bys moogl mi napisac co sie u ciebie okazalo bylbym wdzieczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 W oryginalnej chłodnicy jest na dole taki właśnie spust wody z chłodnicy i z niego może ci pociekac w zamienniku już tego nie ma. a co do uszczelniacza do chłodnicy to nawet pod karą 5 lat więzienia nie wsypuj tego dziadostwa do chłodnicy. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 witka już mi nie cieknie :mrgreen: i nic nie robiłem samo przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi