Fuji71 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja niestety nie mogłem być bo pojechałem z ojcem oglądać samochód bo chciał kupić. Zakup niewypalił i spot niestety dla mnie też... A szkoda bo patrząc po fotach było parę nowych autek do pooglądania. Nowe fele itp, widać że Maxbimmer rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja niestety nie mogłem być bo pojechałem z ojcem oglądać samochód bo chciał kupić. Zakup niewypalił i spot niestety dla mnie też... A szkoda bo patrząc po fotach było parę nowych autek do pooglądania. Nowe fele itp, widać że Maxbimmer rośnie w siłę no a każdy chciał zobaczyć Twoje nogi na żywca nawet się załapałem na fotki pozdro i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak to w skrócie wyglądało... resztę moich fotek wrzucę do galerii Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/url Uploaded with ImageShack.us Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Jaro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_E-30 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja również dziękuję za fajnego spocikabmw_beer. Nawet tak się złożyło, że w Magnolii mogliśmy pooglądać te nowe cuda z szachownicą na mace:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szimo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Kiedy następne spotkanie? To jest w każdą niedzielę każdego miesiąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Kiedy następne spotkanie? Zobacz w kalendarzu Kalendarz To jest w każdą niedzielę każdego miesiąca? W każdą ostatnią niedzielę miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi