radzio Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 mam troche duży problem z moim e-36,mam 2 strefowe grzanie,ale mi prawa strona wieje cały czas zimnym i nie wim co mam z tym zrobic.moze ktos mi cos poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Majprawdopodobniej elektrozaworki ci się zacieły miałem to samo :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looker Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 w ktorym miejscu w e36 jest czujnik temp zewnetrznej bo mi caly czas pokazuje - 37 C :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 w ktorym miejscu w e36 jest czujnik temp zewnetrznej bo mi caly czas pokazuje - 37 C :? Czujnik jest umieszczony w lewym przednim wlocie chłodzenia tarczy chamulcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 a gdzie te elektro zaworki sie znajdują?bo ja to nie czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 a gdzie te elektro zaworki sie znajdują?bo ja to nie czaje Gosciu przeciez gadasz w tym temacie a dalem tam 2 linki do tematow gdzie sa te zawory <bmw_2> http://forum.maxbimmer.pl/topics19/nawiew-powietrza-vt2809.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 u mnie elektrozawory sa ok bo sprawdzałem przy nagrzewnicy przewody i są gorące.wiec może któras klapa sie nie otwiera na lewą strone.ciemny w tym jestem.podczas jazdy to z lewej strony leci mi gorące,ale jak stane to zaczyna tylko letnie.odkręcałem odpowietrznik w chłodnicy i przy 2000 obr.leci płyn,żadnego powietrza.przosze doradzcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi