PawelDSW Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Sa tanie ale czy ryzykowac i wkladac do e46 - oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No to jest bez sensu bo nawet jak dam wymienisz to czy chce Ci się co chwila robić to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) od ok 3,5-4tys km zaczął mi klepać prawy wahacz, a raczej z tego co patrzyłem sworzeń, na dzień dzisiejszy mam 199.500tys km mamy 09.12.2013 właśnie patrzę w książkę serwisową którą sobie sam prowadzę, 20.08.2009 przy stanie licznika 115.250km założyłem nówkę wahacz febi-bilstein . czyli przejechałem na nim po naszych drogach przez 4lata ok 80 tys km. Nieźle, co, a cena, np. Wahacz febi E46 - Strona 2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tulei z tej firmy nie polecam, u mnie wymieniałem 2 razy Edytowane 9 Grudnia 2013 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Bylem u kumpla mechanika,twierdzi ze za2 stowki z materialem wywali mi sworzen i wprasuje "odpowiedni".podobno robil to w kilkunastu e46 i wszyscy zadowoleni.co o tym myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 kupiłem sworzeń mayle hd z myślą wymiany, ale dałem ciała bo on pójdzie tylko do wahacza mayle, do febi ani do lemka nie wpasuję, ale niech Ci robi po co kupować cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jest zaufany.robilem u niego wszystkie auta i raczej by nie sciemnial takze na wiosne zrobie taki zabieg i dam znac.nowy wahacz Meyle 350 zl + wymiana takze mam nadzieje ze sie uda i wszystko bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 a orientuje się może ktoś czy jest opcja wymiany sworznia w wahaczach w e46 330xd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny.b Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Witam. podlaczajac sie do tematu, odnalazł ktoś namiar na kogoś co robi wymianę sworzni w wahaczach ori? Jedni sobie chwala także chciałem spróbować. Oczywoscie stawiam piwko za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 1 temat został zamknięty (nie wiem dlaczego), więc swoją refleksje przelewam tutaj: mile widziane sugestie i podpowiedzi dotyczące problemu...Dziwna sprawa z tą regeneracją, regeneracja to nie jest tuning mechaniczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 @kRZYS - WYWAL TEN POST Z TEGO MIEJSCA ALBO PRZENIEŚ DO MECHANIKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi