woz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Mam w e30 rally-wozie luz na przekladni. Tam jest okolo 3-4mm luzu, co w efekcie daje roznice dobrego pol obortu na kierownicy. Nie jest to rewleacyjne uczucie kiedy zapindralasz po torze wiec musze to przed nastepna eliminacja na WLTA zrobic. Przekladnie mozna kupic za niewielkie pieniadze chyba, wiec nie ma sensu bawic sie w regeneracje. Myslalem nad wlozeniem przekladni od e36 (mniejsza ilosc obrotow), zreszta z tego co widzialem mozna znalezc w mniejszych pienaidzach niz e30. Czy taka przekladnia jest plug and play w e30? tzn, czy mechanik ktory nie siedzi wogole w bmw, bedzie w stanie mi wlozyc do e30 taka przekladnie bez wiekszego problemu?? Z gory thx.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 jest p&p tylko trzeba kilka podkładek użyć, tylko krzyzak musi byc od e30 ze wspomaganiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jest p&p tylko trzeba kilka podkładek użyć, tylko krzyzak musi byc od e30 ze wspomaganiem albo kawałki 14mm rurki jak u mnie na początku tematu. Jak Kosa mówi, krzyżak od e30 ze wspomą. za to już sobie liczą od 80-100, drążki i końcówki od e36. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jak mnie pamięć nie myli, to drążki i końcówki można od e36 i e30. Byle były razem w pakiecie od jednego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wybrac co tansze ale komplet od 1 modelu Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxjarsonxxx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 kup przekładnie do e30 bo z tego co pamietam to moga pojawic sie problemy z przekładnia od e36 oczywiscie pewnie załozyc sie da ale bedziesz miał troche rzezbienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi