Jabol Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udalo mi sie kupic przycisk otwierania bagaznika, ale ten na slupku kierowcy w srodku. Ale nie moge znalezc instrukcji podlaczenia. Moze ktos z Was to robil i ma jakas fotorelacje? Albo jakis link? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 a to nie było tylko w turasach?masz elektryczne domykanie klapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E46] montaż włącznika klapy bagażnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E46] montaż włącznika klapy bagażnika I o to chodzi Broda bmw_2 a to nie było tylko w turasach?masz elektryczne domykanie klapy? Nie mam ale wyciaglem z E46 w sedanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie mam ale wyciaglem z E46 w sedanie czyli już masz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi